Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.224
- Πόντοι
- 3.656
Αξεστη μαστοραντζα αγαπητεεσυ γιατι δεν χαιρετας ορεισιβιε φιλε-μπαρε;
Αξεστη μαστοραντζα αγαπητεεσυ γιατι δεν χαιρετας ορεισιβιε φιλε-μπαρε;
προσπερναω τις τυπικουρες και μπαινω στο ψητο,ντομινος πιτσα 2 ποτηρακια λευκο κρασι παραγκα και θα σβησω με φρεσκοκαθαρισμενο ροδι.εσυ γιατι δεν χαιρετας ορεισιβιε φιλε-μπαρε;
Έχω και μελομακάρονο με διπλή επικάλυψη σοκολάτας.προσπερναω τις τυπικουρες και μπαινω στο ψητο,ντομινος πιτσα 2 ποτηρακια λευκο κρασι παραγκα και θα σβησω με φρεσκοκαθαρισμενο ροδι.
Τα έχει γαμησει τι να θέλειΈχω και μελομακάρονο με διπλή επικάλυψη σοκολάτας.
Δε πιστεύω να θες...?![]()
εχω κουραμπιεδες με ολοκληρο αμυγδαλο.Έχω και μελομακάρονο με διπλή επικάλυψη σοκολάτας.
το ρόδο είναι αντιοξειδωτικό, εσύ βέβαια είσαι νέος αλλά ποτέ δεν ξέρειςπροσπερναω τις τυπικουρες και μπαινω στο ψητο,ντομινος πιτσα 2 ποτηρακια λευκο κρασι παραγκα και θα σβησω με φρεσκοκαθαρισμενο ροδι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το τσιπουρο με γλυκανισο το εχει ο μπραμπουλης να πλενει τα ποδαρια του επειτα απο ποδοροδρομο στα κεμπαπτζιδικα.![]()
Ωραία επεισόδιο σήμερα η Μάγισσεςεχω κουραμπιεδες με ολοκληρο αμυγδαλο.
Ο φίλος Βάρος προτιμά με μέλι και καρύδιαΈχω και μελομακάρονο με διπλή επικάλυψη σοκολάτας.
Για ύπνο η εργατιά ;
Όταν συνοδεύεται και με dominos πίτσα,τα αντιοξειδωτικά πάνε περίπατοτο ρόδο είναι αντιοξειδωτικό, εσύ βέβαια είσαι νέος αλλά ποτέ δεν ξέρεις
Και καλά κάνεις βάρα κομπρεσέρ γιατί το χαλάκι στην είσοδο σε περιμένει να κουλουριαστεις και ερχεται χειμώναςΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ
Αλήθεια.τι λες ρε απολειφαδι του μπραμπουλη,οσο νερο εχεις πιει στην ζωη σου τοσο μονο τσιπουρο εχει πιει ο μπραμπ.
Έμπειρη επιλογή το Diplomatico. Αυτό το καλοκαίρι ανακάλυψα το Bubu ,επίσης δυνατό ειδικά για καλοκαίρι.Αλήθεια.
Δεν πίνω τσίπουρο.
Τα έχω κόψει όλα σχεδόν....
Μόνο ντιπλομάτικο το καλό.
Και καμιά καλή μπυρίτσα.
![]()