Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.411
- Πόντοι
- 6.256
Απλα περαστικος να πω οτι γαμιεστε ολες αυτιστικες ψωλες....συνεχιστε.
Γεμίσαμε Καλαματιανούς σωματέμπορους.....Κ.Τ.ΕΛ.
ΚΕΝΤΡΟ. ΤΣΑΤΣΑΔΩΝ. ΕΛΛΑΔΑΣ
Εσυ.... Θα επρεπε να το ξερεις.
Και εμεις σε αγαπαμε.Απλα περαστικος να πω οτι γαμιεστε ολες αυτιστικες ψωλες....συνεχιστε.
Να πας να γαμηθεις και εσυ.κωλομπαραδες
Λιγα με τους Καλαματιανους ρε αρχιδι!Γεμίσαμε Καλαματιανούς σωματέμπορους.....
![]()
Οκ πάω τώρα.....Να πας να γαμηθεις και εσυ.
Λιγα με τους Καλαματιανους ρε αρχιδι!
Να πας να γαμηθεις και εσυ.
Βασικα να πατε να γαμηθειτε ολοι σας.
Αν ειναι με μαυρο παρε το βιξ μαζι σου μην σε πονεσει ο λαιμος σου μετα.Οκ πάω τώρα.....
![]()
Να κεράσουμε συκαλάκι φουλαρωτέ?Λιγα με τους Καλαματιανους ρε αρχιδι!
Μαύρο κολάν φοράει η Ρουμανίτσα...Αν ειναι με μαυρο παρε το βιξ μαζι σου μην σε πονεσει ο λαιμος σου μετα.
Μπα. Για λιγη γουρουνοπουλα δεν θα ελεγα οχι ομως.Να κεράσουμε συκαλάκι φουλαρωτέ?
![]()
Μην πιάνεις Αντζελο στο στόμα σου αν δεν έχεις κάνει γαργάρα με Listerine Total care....Μπα. Για λιγη γουρουνοπουλα δεν θα ελεγα οχι ομως.
Θα ερθω το μεσημερι να την βαλω κατω. Κρυφτην καλα μην τη βρει ο Αντζελο.
Και εγω γουρνοπουλα την λεω αλλα οι προτευουσιανοι βαζουν δυο ού.Και λέγεται γουρνοπούλα.
Μη βρίζεις ρε κωλομπαραΜπα. Για λιγη γουρουνοπουλα δεν θα ελεγα οχι ομως.
Θα ερθω το μεσημερι να την βαλω κατω. Κρυφτην καλα μην τη βρει ο Αντζελο.
μουνης Μαξιμιλιεν αντι για λουκανικα και λαδια και αρνια θα μας φερει λυχναρακια τα Χριστουγεννα ετσι οπως παειΜη βρίζεις ρε κωλομπαρα
Του έχω δώσει ημερομηνία του κωλομπαραμουνης Μαξιμιλιεν αντι για λουκανικα και λαδια και αρνια θα μας φερει λυχναρακια τα Χριστουγεννα ετσι οπως παει![]()
μην μπερδεψει την χρονια μονο και νομιζει το 24 αντι για το 23Του έχω δώσει ημερομηνία του κωλομπαρα
Μπα όχι του δώσα να καταλαβειμην μπερδεψει την χρονια μονο και νομιζει το 24 αντι για το 23![]()
μουνης Μαξιμιλιεν αντι για λουκανικα και λαδια και αρνια θα μας φερει λυχναρακια τα Χριστουγεννα ετσι οπως παει![]()
Του έχω δώσει ημερομηνία του κωλομπαρα
μην μπερδεψει την χρονια μονο και νομιζει το 24 αντι για το 23![]()
Για αθηνέζο θα φέρω αυτό,ήδη το παρήγγειλα.Μπα όχι του δώσα να καταλαβει