athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.452
- Πόντοι
- 12.756
μην πεφτεις στην παγιδα αγαπητε να βωχολοχεις...ειμεθα κυριοι εμειςmoynopana
μην πεφτεις στην παγιδα αγαπητε να βωχολοχεις...ειμεθα κυριοι εμειςmoynopana
Εχεις ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΤΑΤΕ.μην πεφτεις στην παγιδα αγαπητε να βωχολοχεις...ειμεθα κυριοι εμεις
To σωστοτερο ειναι ΓΡνοπουλα.Και εγω γουρνοπουλα την λεω αλλα οι προτευουσιανοι βαζουν δυο ού.
Θελεις να μας ζαλίσουν τ'αρχιδια τωρα;
Κατσε να τα ακουσεις μονος σου. Εγω υπαγω!
Άρχοντας μιλάμε για τρελό χέσιμο
Η καλύτερη γουρουνοπουλα , Καλαμάτα και πέριξTo σωστοτερο ειναι ΓΡνοπουλα.
Δεν μου αρέσει η γουρούνα εμένα...παϊδάκια αρνίσια κοκορετσια γαρδουμπακιαΣτην Αττική ένας Καλαματιανός σωματέμπορας φτιάχνει καλή.
Μάνη-Μάνη στην Γερουλάνου-Αργυρούπολη.
Και τώρα τι ρε μαλακα το γύρισε σε καπηλειο;Ο τύπος είχε γνωστό στρίπ και μετά φραπεδάδικο δεκαετία 90 και αρχές μιλένιουμ στην Νέα Είσοδο και μετά στην Αθηνών.....
Μορφάρα από τις λίγες.
![]()
Είσαι αρβανιτοκρητικόβλαχος ποιμενικής καταγωγής....Δεν μου αρέσει η γουρούνα εμένα...παϊδάκια αρνίσια κοκορετσια γαρδουμπακια
Πολλά χρόνια τώρα...Και τώρα τι ρε μαλακα το γύρισε σε καπηλειο;
Τέτοια αλλαγή επαγγελματικου προσανατολισμου δεν έχω ξαναδεί...Πολλά χρόνια τώρα...
Σε πανηγύρια όπου η ΓΡνπούλα σερβίρεται τίγκα στο αλατοπίπερο και οι μπύρες παγωμένες μέσα από βαρέλια-δεξαμενέςΔεν μου αρέσει η γουρούνα εμένα...παϊδάκια αρνίσια κοκορετσια γαρδουμπακια
Ω ρε πουστη θα μας από παρτυ σουΣτην Αττική ένας Καλαματιανός σωματέμπορας φτιάχνει καλή.
Μάνη-Μάνη στην Γερουλάνου-Αργυρούπολη.
Εννοείται αλλά δεν έτρωγα γουρουνα και ήμουν ο μόνος βασικάΣε πανηγύρια όπου η ΓΡνπούλα σερβίρεται τίγκα στο αλατοπίπερο και οι μπύρες παγωμένες μέσα από βαρέλια-δεξαμενέςφεύγουν σε χρόνο ρεκόρ ,δεν έχεις πάει ποτέ?
Γιστι ξέρεις τι έτρωγες ρε κωλομπαραΕννοείται αλλά δεν έτρωγα γουρουνα και ήμουν ο μόνος βασικά
ρεμουτσικο μπραχαμεςΔεν μου αρέσει η γουρούνα εμένα...παϊδάκια αρνίσια κοκορετσια γαρδουμπακια