The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
Πρόσεχε όμως.
Με κάτω από 80 , δεν μπορείς να γαμάς κώλο πάνω από μισή ώρα.
Έννοια σας!!!
Θα γλείφω τη Μερέντα.
Πρόσεχε όμως.
Με κάτω από 80 , δεν μπορείς να γαμάς κώλο πάνω από μισή ώρα.
σε αυτο εχεις δικιο...εδω βεβαια σουλατσερνουν και κατι ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΙ,ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ,ΝΤΑΒΑΤΖΑΚΟΙ στην κ.Γλυφαδα ΑΥΣΤΗΡΑ ομως ΜΟΝΟ εκειΠαίζεις με τον πόνο μου ;
Μόνο ταρίφες παίζουν έξω.
Από γκομενέτα μόνο πιπίνες ... που πηγαινοέρχονται σε φοιτητικά πάρτυ .... σε σπίτια ..........
Και με παγκάνι να βγούμε απόψε , τα αρχίδια μας θα πάρουμε.
Γιατί τι σχέση έχει η ηλικία με το ότι έχει νέκρα ;και μια Παρνηθα προλαβαινεις ανετα
μετα τα 42-45 τι να παιζει τυπε ? μονο στριπ εσκορτ καζινο, εγω το λεω ΣΕΚ
δεν παιζει τιποτα αλλο
Γιατί τι σχέση έχει η ηλικία με το ότι έχει νέκρα ;
Αν έχει μουνιά έξω και ψάχνεσαι κάτι θα φας.
Καζίνο .... αν πας να παίζεις ..... μπορεί να κάνεις κανά κονέ .... στο φεύγα .... με θέα το βουνό .......
Αλλά θέλει προσοχή , παίζουν αράχνες.
Αν θες περισσότερα .... με pm .
Κονκλαβιώτης;;;στο καζινο θα πας να τα παρεις να τα δωσεις στα στριποεσκορτοκοριτσα
σιγα μην κατσεις να ασχοληθεις να σαβουρογ@μησεις ελληνιδα τωρα πχια
Κονκλαβιώτης;;;
Να πάμε για χταπόδια.Τώρα που έχει καλο καιρό τυπε
Πιο πολύ σε Καλυβιώτη μου κάνετε.καυλιωτης σκετο
Δεν ασχολούμαι με τζόγο . Παρα μόνο για ιερό σκοπό . ΓΤΠ δηλαδή. Για να τον ρίξω .στο καζινο θα πας να τα παρεις να τα δωσεις στα στριποεσκορτοκοριτσα
σιγα μην κατσεις να ασχοληθεις να σαβουρογ@μησεις ελληνιδα τωρα πχια
Να πάμε εκδρομη για προσκυνημα μεθαυριο στον Άγιο Νεκτάριο να φάμε στον σκοτάδηΝα πάμε για χταπόδια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πιο πολύ σε Καλυβιώτη μου κάνετε.
Ρε μαν το χειμώνα δεν ζεσταίνει στις 10....το ανοίξεις φουλ ζεστό και βγάζει χλιαρό να πούμεΑφού είναι επιστημονικό το φόρουμ τύπε. Χρειάζονται πλήρεις τεχνικές αναλύσεις. Και η χώρα είναι σοβαρή.
Εξαρτάται τι εννοείς πρωί . Πριν βρει ο ήλιος , δεν έχει ζεστό , αν το έχεις χαλάσει το βράδυ !
Λέμε για αργά το πρωί ! Να έχει βαρέσει 1-2 ώρες ήλιος το κάτροπρο του σίφωνος !
Μόνο τζάδικα συγγρού παίζουν απόψε ρε πούστη ........... σαπίλα ..........
Δεν ασχολούμαι με τζόγο . Παρα μόνο για ιερό σκοπό . ΓΤΠ δηλαδή. Για να τον ρίξω .
Τι πάει να πει εγκατέλειψες ρε τύπε ; Ποτέ δεν εγκαταλείπουμε τελείως.δηλαδη εσυ τυπε εισαι 45+ και εισαι μαχημος και βγαινεις για καμακι ?
δεν ξερω κανεναν αλλο εκτος απο κμαν και βαλκανιο
εγω εγκατελειψα στα 42 στο Βουκουρεστι λογω κοβιντ και γυρισα
Δεν έχουν τις δικές μας αντοχές. Άλλη πάστα...Τι πάει να πει εγκατέλειψες ρε τύπε ; Ποτέ δεν εγκαταλείπουμε τελείως.
Απλά μεγαλώνοντας, αναγκαστικά , μεγαλώνεις ηλικία στόχων .
Όχι σκέτο καμάκι , οκ , αλλά αν μπορείς να πας κάπου να πιεις μετα μουσικής ....... και να κάνεις και κανά κονέ, χαλιέσαι ;
Τι είμαστε ; Νεκροί ;;;
Τυπε τελη λέω να οργανώσεις μια εξόρμηση για καμάκι , σχεδόν όλα τα μέλη θα είναι πρόθυμα να σε ακολουθήσουνΤι πάει να πει εγκατέλειψες ρε τύπε ; Ποτέ δεν εγκαταλείπουμε τελείως.
Απλά μεγαλώνοντας, αναγκαστικά , μεγαλώνεις ηλικία στόχων .
Όχι σκέτο καμάκι , οκ , αλλά αν μπορείς να πας κάπου να πιεις μετα μουσικής ....... και να κάνεις και κανά κονέ, χαλιέσαι ;
Τι είμαστε ; Νεκροί ;;;
Πήγαινε...Να πάμε εκδρομη για προσκυνημα μεθαυριο στον Άγιο Νεκτάριο να φάμε στον σκοτάδη
![]()