ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.161
- Πόντοι
- 5.006
Ήρθες μαν να πάμε στον άνθρωπο?Μην Βρίζεις μαν
Ήρθες μαν να πάμε στον άνθρωπο?Μην Βρίζεις μαν
τραβα να δουλεψεις ρε μουνοπανοΉρθες μαν να πάμε στον άνθρωπο?
Ρε γαμημενε από το πρωί στους δρόμους,εμάς ψάχνεις γαμιολα Κυφηνα που δε δίνεις ούτε ένα νερό μουνοπανοτραβα να δουλεψεις ρε μουνοπανο
Ρε άντε γαμήσου κι εσύ... Σκατόφατσα.καλημεριζω....
ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ θα σε φτιαξω εγω θα σου βαλω αλατι στην κρεμουλα σουΡε άντε γαμήσου κι εσύ... Σκατόφατσα.
καλως το αστερι της φασκομηλιαςΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ θα σε φτιαξω εγω θα σου βαλω αλατι στην κρεμουλα σου
Οι λειτουργικά αναλφάβητοι, είναι άτομα που ο μόνος που θα καμωνόταν πως έδινε σημασία σε αυτά που λένε, θα ήταν κάποιος μπαρ τεντερ σε κανα ξεχασμένο καταγώγιο. Δυστυχώς βρήκαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βγάζουν το άχτι τους.κλαιω με κυριζια στο τικτοκε γεια σας ειμαι ξαδελφη της νυφης και αυτο ειναι το πρωτο ποτο γεια σας ειμαι η κολλητη της νυφης και αυτο ειναι το πρωτο μου ποτο κατι χοντρεςπατσαβουρες εντωμεταξυ ολες και μετα βιντεο στο τελος αυτο ειναι το τελευταιο μου ποτο και μετα κατι αλλες ιδιο κονσεπτ το φυλο του παιδιου θα ειναι αγορι κοριτσι ρε μαλακες τι ηλιθιοτητα κυκλοφορει εκει εξω
Τον κακό σου το φλάρο, μουνίκακα!Καλημερα γσμιολες!
δεν υπαρχει ρε μαλακα λεμε οταν εχω τα νευρα μου τις μαυρες μου μπαινω τικτοκ και ισιωνω μιλαμε για τερμα ηλιθιοτηταΟι λειτουργικά αναλφάβητοι, είναι άτομα που ο μόνος που θα καμωνόταν πως έδινε σημασία σε αυτά που λένε, θα ήταν κάποιος μπαρ τεντερ σε κανα ξεχασμένο καταγώγιο. Δυστυχώς βρήκαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βγάζουν το άχτι τους.
Εσένα μορη γαμιολα θα σε αφορησωΟι λειτουργικά αναλφάβητοι, είναι άτομα που ο μόνος που θα καμωνόταν πως έδινε σημασία σε αυτά που λένε, θα ήταν κάποιος μπαρ τεντερ σε κανα ξεχασμένο καταγώγιο. Δυστυχώς βρήκαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βγάζουν το άχτι τους.
Στην επομενη νουβελα μου θα σε βαλω μπαρ τεντερ σε ξεχασμενο καταγωγιο,προστατη αδυναμων γυναικων και προπονητη ποδοσφαιρικης ομαδας τα πρωινα.Καλημερα γσμιολες!
Πήγα κυρ Αριστο τύπε χθές αλλά δεν σε βρήκα πουθενάΉρθες μαν να πάμε στον άνθρωπο?
Στην κουζινα μεσα ηταν...δεν τον προλαβαινουν και του βαζουν τραπεζακι διπλα στα τηγανιαΠήγα κυρ Αριστο τύπε χθές αλλά δεν σε βρήκα πουθενά
δεν υπαρχει ρε μαλακα λεμε οταν εχω τα νευρα μου τις μαυρες μου μπαινω τικτοκ και ισιωνω μιλαμε για τερμα ηλιθιοτητα
Ο ρόλος της αδύναμης γυναίκας προορίζεται για τον Σέσκουλο να φανταστώ.Στην επομενη νουβελα μου θα σε βαλω μπαρ τεντερ σε ξεχασμενο καταγωγιο,προστατη αδυναμων γυναικων και προπονητη ποδοσφαιρικης ομαδας τα πρωινα.
Σε αγνοω.Τον κακό σου το φλάρο, μουνίκακα!