Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.631
- Πόντοι
- 2.606
Είπαμε όμως λάθος διάγνωση, τι ακριβώς χρεώνετε κύριε?Ετσι γινεται παντα στο περας της διαγνωσης.
ολα θα πανε καλα,50 ευρω παρακαλω.
Είπαμε όμως λάθος διάγνωση, τι ακριβώς χρεώνετε κύριε?Ετσι γινεται παντα στο περας της διαγνωσης.
ολα θα πανε καλα,50 ευρω παρακαλω.
Δεν μου περιεγραψες το προβλημα για να δωσω στοχευμενη λυση.Είπαμε όμως λάθος διάγνωση, τι ακριβώς χρεώνετε κύριε?
Και οι άλλοι που πήγα κάτι κατάφεραν...Δεν μου περιεγραψες το προβλημα για να δωσω στοχευμενη λυση.
Θα πιώ ένα μπουκάλι ντιπλομάτικο για πάρτι σου σήμερα σκληρά εργαζόμενε φίλε.
Προσπερνάω χωρίς να σχολιάσω για τους χοχλιούς....
Να πάμε με θετική ενέργεια αύριο να δούμε το μάτς.
Θα είμαι με εκλεκτή παρέα....
Δεν μου περιεγραψες το προβλημα για να δωσω στοχευμενη λυση.
Να μην το ξυνει.Όταν κάθεται στον καναπέ και ξύνει το αυτί του με το πόδι του, χάνει την ισορροπία του και κουτρουβαλιάζεται.
Να μην το ξυνει.
50 ευρω
Ετοίμασε απόδειξη...Να μην το ξυνει.
50 ευρω
Σε κονδύλωλατα ;Με εξειδικευση στην τενοντιτιδα-επικονδυλιτιδα
Τι τσιμπησες μαν?φτιαχνω ατμόσφαιρα για ραντεβού θανάτου, συνεχίστε τη δουλειά σας εσείς μην το κάνουμε θέμα
Η ιατρικη ειναι πολυ απλη επιστημη.Και γαμώ τις επιστημονικές διαγνώσεις! Ομολογώ ότι δεν σας το είχα.
Αν παραστει αναγκηΣε κονδύλωλατα ;
Βουλγαρία, με τον Αλ6?Η ιατρικη ειναι πολυ απλη επιστημη.
Ξινα σταφυλια.Βουλγαρία, με τον Αλ6?
Αυτός μηχανικός, εσύ doctor?
Ξινα σταφυλια.
Τωρα εχουμε φερελπι Κασελακη.Τολμηρα,μπροστα,ριζοσπαστικα,προοδευτικα και Αμερικανικα.Να παιζουν τα τραντζιστορ
Ξινα σταφυλια.
Τωρα εχουμε φερελπι Κασελακη.Τολμηρα,μπροστα,ριζοσπαστικα,προοδευτικα και Αμερικανικα.Να παιζουν τα τραντζιστορ
Γιουβέτσι κοτόπουλο και για γλυκό μουσταλευριά σπιτική από τα σταφύλια μας. Καλή φάση.Τι τσιμπησες μαν?