Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.259
- Πόντοι
- 6.536
εχω σαλατα του Καισαρα για αυριο το μεσημερι,εχω σπιτικο τσιζκεικ απο κυρα,εχω γλυκο σπιτικο ζελε με κρεμα και πτι-μπερ και εχω και Φανουροπιτα
εχω σαλατα του Καισαρα για αυριο το μεσημερι,εχω σπιτικο τσιζκεικ απο κυρα,εχω γλυκο σπιτικο ζελε με κρεμα και πτι-μπερ και εχω και Φανουροπιτα
Τι λες για γκέυ Κασελλάκη υποψήφιο πρωθυπουργό?εχω σαλατα του Καισαρα για αυριο το μεσημερι,εχω σπιτικο τσιζκεικ απο κυρα,εχω γλυκο σπιτικο ζελε με κρεμα και πτι-μπερ και εχω και Φανουροπιτα
Καλησπέρα φίλε Αθηναιο τι έχεις να πεις για την φύγει του φίλου @Νίπλης πες αλήθεια δεν νιώθεις ένα κενό;εχω σαλατα του Καισαρα για αυριο το μεσημερι,εχω σπιτικο τσιζκεικ απο κυρα,εχω γλυκο σπιτικο ζελε με κρεμα και πτι-μπερ και εχω και Φανουροπιτα
Καλησπέρα φίλε Αθηναιο τι έχεις να πεις για την φύγει του φίλου @Νίπλης πες αλήθεια δεν νιώθεις ένα κενό;
Μπορει καποιος μπουστης να μου εξηγησει τι εννοει για φυγη του μπουστη Νιπλη, ο μπουστης Σεσκουλας;Νοιώθει. Μόλις έχεσε.
για τον πουτο καβαλα θα ελεγαΤι λες για γκέυ Κασελλάκη υποψήφιο πρωθυπουργό?
Θα είναι και η πρώτη φορά που θα έχουμε αντί για πρώτη κυρία, πρώτο κύριο...
Περιμένω γνώμη και από φίλο @baros ...
Πάρε και σαντιγίεχω σαλατα του Καισαρα για αυριο το μεσημερι,εχω σπιτικο τσιζκεικ απο κυρα,εχω γλυκο σπιτικο ζελε με κρεμα και πτι-μπερ και εχω και Φανουροπιτα
ΣΚΑΣΜΌΣ ΜΠΟΎΣΤΗ!Πάρε και σαντιγί
ΣΚΑΣΜΌΣ ΣΚΑΤΟΚΑΡΙΌΛΗΟμορφα αρχισαμε παλι σημερα..
Μην Βρίζεις μανΡε γαμιολες
Γεια πες,τι βλέπεις σήμερα;καλημεριζω....
50-50Γεια πες,τι βλέπεις σήμερα;
ντεγαμησουκαλημεριζω....