The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.210
- Πόντοι
- 25.467
Για πες....Σε αυτον τον μαλάκα "στα καλά καθουμενα" τον Ελληνα Νουσρετ με τα 2 διαφορετικό χρώμα παπούτσια εχει παει κανεις ;;
Σε αυτον τον μαλάκα "στα καλά καθουμενα" τον Ελληνα Νουσρετ με τα 2 διαφορετικό χρώμα παπούτσια εχει παει κανεις ;;
οχι το σκεφτομαι αλλα κατι με γυρναει παντα πισω γιατι αμα μου σηκωσει κανενας μαχαιρι να μου δωσει και καλα το κρεας στο στομα θα τον εκτελεσωΣε αυτον τον μαλάκα "στα καλά καθουμενα" τον Ελληνα Νουσρετ με τα 2 διαφορετικό χρώμα παπούτσια εχει παει κανεις ;;
δεν εχω πάει γι αυτο ρωτάωΓια πες....
Θα στειλουμε τον γυφτο σεντερ φορ της ομάδας του Ασπροπυργου , τον Μασιμιλιανο να μας πει , που ξερει απο αυταοχι το σκεφτομαι αλλα κατι με γυρναει παντα πισω γιατι αμα μου σηκωσει κανενας μαχαιρι να μου δωσει και καλα το κρεας στο στομα θα τον εκτελεσω
να δωσω ρε μαλακα για μια ψαρουκλα 100 το κιλο να τα δωσω για κρεας με τιποταδεν εχω πάει γι αυτο ρωτάω
ΣΚΑΣΜΟΣ ΓΥΦΤΕ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ..ΗΡΘΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
εσυ εξαιρεισαι εχεις επιπεδο επειδη εισαι γονος μεταξυ των αλλων
εσυ εξαιρεισαι εχεις επιπεδο επειδη εισαι γονος μεταξυ των αλλων
απο τζακι που λεμε...ρε μαλακα πρωι κατα τις 5 και μιση ξυπναω απο κεραυνους,βροντες λεω ρε πουστη καταιγιδα το σκυλι ειναι εξω....Τι γόνος. Από σαρδέλα;
τι γονος τυπε αθερινα η της πορφυρας πορφυρογεννητος κτημα πορτο καρα?εσυ εξαιρεισαι εχεις επιπεδο επειδη εισαι γονος μεταξυ των αλλων
τυπος ανναπουρνα εκανε τα κονε του να παει κατερινακι διπλα. παρακολουθουμε εξελίξεις με κομμένη την ανασα