Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Μίλησε για γύφτους ο πρίγκηπας του Ζεφυρίου....ΣΚΑΣΜΟΣ ΓΥΦΤΕ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ..ΗΡΘΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Μίλησε για γύφτους ο πρίγκηπας του Ζεφυρίου....ΣΚΑΣΜΟΣ ΓΥΦΤΕ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ..ΗΡΘΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
τυπος ανναπουρνα εκανε τα κονε του να παει κατερινακι διπλα. παρακολουθουμε εξελίξεις με κομμένη την ανασα
μισθωτος εχει παρει αδεια ντενεκεδια απο μονοποικιλιακο καφε και βαζει στο καθενα χωριστα μονολεπτα διλεπτα πενταλεπτα μην τα μπερδεψειΚαι εδω μέσα μπηκε ο μισθωτός ναπουμε που παει με τα ποδια γυρω γυρω απο τα Μακ ντραιβ
και οταν φτανει στο παραθυρο για να πληρωσει βγαζει το πατσαβουρι που εχουν στα φανάρια τα Πακια και λεει στην γκόμενα μεσα
-Να σου κανω λιγο το τζαμι εδω να με κεράσεις ενα παιδικό γευμα ;
Πεστα με τους κωλομπαράδεςρε ΓΥΦΤΟΙ ουτε πενταλεπτα δεν κραταω
τυπε εσυ βαζεις χερι τσεπη και πιανεις αστραγαλο που να σταθουνερε ΓΥΦΤΟΙ ουτε πενταλεπτα δεν κραταω
μισθωτος εχει παρει αδεια ντενεκεδια απο μονοποικιλιακο καφε και βαζει στο καθενα χωριστα μονολεπτα διλεπτα πενταλεπτα μην τα μπερδεψει
φιλε-κατρουτσατε ειμαι ντυμενος με την τελευταια λεξη της μοδαςτυπε εσυ βαζεις χερι τσεπη και πιανεις αστραγαλο που να σταθουνε
φορας αυτα τα φαρδια παντελονια που τα σηκωνεις ψηλα στη γαμπα και γινονται σωληνας κατω και εχει και αλυσιδα στο πλαι τυπου εχω ρολοι τσεπης?φιλε-κατρουτσατε ειμαι ντυμενος με την τελευταια λεξη της μοδας
καλυτερα να βγω με σωβρακο Μινερβα ρε μαλακαφορας αυτα τα φαρδια παντελονια που τα σηκωνεις ψηλα στη γαμπα και γινονται σωληνας κατω και εχει και αλυσιδα στο πλαι τυπου εχω ρολοι τσεπης?
τελευταια φορα πρεπει να ψωνισες πριν βαρεσει το κανονι ο τακης ο κορωναιος στη γλυφαδακαλυτερα να βγω με σωβρακο Μινερβα ρε μαλακα
χθες εκανα την τελευταια μου αγορατελευταια φορα πρεπει να ψωνισες πριν βαρεσει το κανονι ο τακης ο κορωναιος στη γλυφαδα
για πεχθες εκανα την τελευταια μου αγορα
2 σκελεες για τον χειμωναγια πε
για πε
τι ρεταρει μηπως το κομπρεσερι? ψιλιαζεσαι οτι αν συνεχισεις ετσι θα σε πεταξει η κυρα εξω να κοιμασαι με την σκυλα στο χαλακι στην εξωπορτα?2 σκελεες για τον χειμωνα