ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.552
- Πόντοι
- 5.006
Κάνε αυγα ματια και σαλάτα και λουκάνικα και είσαι οκ,ασε τα ανοίγματα.εχει παει κανεις στο βοχαικο σε αυτη που γινεται ντορος ?
Κάνε αυγα ματια και σαλάτα και λουκάνικα και είσαι οκ,ασε τα ανοίγματα.εχει παει κανεις στο βοχαικο σε αυτη που γινεται ντορος ?
Εκει πάει και η οικογένεια Κόκκαλη πολύ συχνά....Ξεροχύνω με κριτικη Ρετρο απο ταβέρνα που πανε οι πλεμπαιοι και πηγε εκει αναγκαστικά με το πιστολι στον κρόταφο επειδη ηθελε να δει πως περνάει η μεσαία τάξη
Πρωτεΐνη είναι τύπε η μύγα,μην αγχώνεσαι.τύπε τελευταια φορα που πηγα μέτρησα πανω στο τραπεζι 38 μύγες .και το μπιφτέκι ηταν σε σχήμα φρισμπι επιανε ολη τη πιατέλα
οταν λες γινεται ντόρος τι εννοεις ακριβως τυπε ;εχει παει κανεις στο βοχαικο σε αυτη που γινεται ντορος ?
ερχονται χρονια δυσκολα καζαντζιδηςΚάνε αυγα ματια και σαλάτα και λουκάνικα και είσαι οκ,ασε τα ανοίγματα.
εκανα εντιτοταν λες γινεται ντόρος τι εννοεις ακριβως τυπε ;
διεκοψαν την ζωντανη συνδεση απο τις φωτιές στην Παρνηθα για να δειξουν πιάτο του ;
πες κανα ονομα ρε μαλάκα μπας και θυμηθούμε
Εκει πάει και η οικογένεια Κόκκαλη πολύ συχνά....
απο γευση γαμουσε τύπε. ολα τα κρέατα σταζαν καυλα. αλλα σου φέρνει το μπιφτέκι και νιωθεις λες και εισαι δεινοσαυρος στο τζουράσικ παρκΠρωτεΐνη είναι τύπε η μύγα,μην αγχώνεσαι.
Από γεύση δεν το λές και άσχημο.
Πιστεύω το ιδανικό μαγαζί για Άντζελο.
Θα με ευχαριστεί εις το διηνεκές....
απο γευση γαμουσε τύπε. ολα τα κρέατα σταζαν καυλα. αλλα σου φέρνει το μπιφτέκι και νιωθεις λες και εισαι δεινοσαυρος στο τζουράσικ παρκ
Εάν βρε μλκ μας ζήταγες να σου πούμε που να πας να φας σουβλάκια από εδώ και από εκεί,και μαθες και τις ταβέρνες καραβλαχεΠρωτεΐνη είναι τύπε η μύγα,μην αγχώνεσαι.
Από γεύση δεν το λές και άσχημο.
Πιστεύω το ιδανικό μαγαζί για Άντζελο.
Θα με ευχαριστεί εις το διηνεκές....
Αμα σου λέω κάτι να με ακούς....Πουτσα μας επειδη παει ο Κοκκαλης , λεφτα ξερει να βγαζει αυτος , οχι να τρωει
εχεις δει τις μουρες τους πως ειναι ;; ολες σκαμενες και με σπυρακια να πουμε
Απο το καλο φαγητο θα ειναι
εχει παει κανεις στο βοχαικο σε αυτη που γινεται ντορος στο εβιβα ?
Από σουβλάκια δεν ξέρω ρε Μαρσέλο.Εάν βρε μλκ μας ζήταγες να σου πούμε που να πας να φας σουβλάκια από εδώ και από εκεί,και μαθες και τις ταβέρνες καραβλαχε
εγω δεν ειπα σε κανενα να παει ρωρησα για να παω εγωδηλαδη μας λες να παμε να φαμε αυτο ;;
είσαι με τα καλά σου ρε μαλάκα και εσυ ;;
Που μου την ειδαν ολοι να πουμε οτι τρωνε κρεας ωρίμανσης , που θελει ειδικα ψυγεια αλλά ολοι αυτοι ναπουμε τα αφησουν σε κανα ψυγειο απο τον Κωτσοβολο ;;
εγω δεν ειπα σε κανενα να παει ρωρησα για να παω εγω
αρκει αρκοι ληψοιΑπό σουβλάκια δεν ξέρω ρε Μαρσέλο.
Για αυτό ρωτάω εσένα που είσαι ο τοπ.
Πιτσιρικάς μόνο Τόμας πήγαινα και Αίνος.
θα φυγω απο τον ματαιο τουτο κοσμο χορτατοςΝα πας και να μας πεις παραυτα
Δεν θα κανουμε εμεις τον κασκαντερ με ενα σκασμο λεφτα στην τράπεζα
τραβα εσυ που και να αφησεις τουτο τον κοσμο δεν θα χάσεις και κατι
τι ηθελες να βλεπεις την ανθυπομετρια απο το τσατουρμπειτ που δεν την γαμουσα ουτε οταν ημουν φοιτητης που δεν ημουν ?5 σελιδες λουκανικα και σουβλακια.
Λες και ειστε μαζεμενοι σε καντινα εξω απο το Μαυροθαλασσιτης,γιατι για παραπανω δεν ειστε βεβαια.