Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.504
- Πόντοι
- 12.756
εχω πολυ καιρο να πάωΤο έχουν πάρει κάτι Ολλανδοί πριν ήταν μπουρδελο με λοκεισον μονό
εχω πολυ καιρο να πάωΤο έχουν πάρει κάτι Ολλανδοί πριν ήταν μπουρδελο με λοκεισον μονό
Τα Τελευταια 2 χρόνια το έχουν πάρει και το έχουν κάνει πένα πριν ήταν τριμπουρδελο εξού και οι κακές κριτικές που έχειεχω πολυ καιρο να πάω
Τα Τελευταια 2 χρόνια το έχουν πάρει και το έχουν κάνει πένα πριν ήταν τριμπουρδελο
Έχει ανοίξει και ένα άλλο ωραίο περιβάλλον για κρέας αλλα δεν βλέπει απολύτως τίποτα άκυρο μέρος είχε πάει και ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ εκεί μετά από αγώνα νε το Λαύριο Εντίτ κουτσή κατσίκαοταν ηταν 3μπουρδελο ειχα παει σιγουρα
Ξεκινήσαμε με τορτελίνι καραβίδας με αχινό και λεμονοθύμαρο, μετά έβγαλε σορμπέ λεμόνι με τζίντζερ, και μετά ως κυρίως πιάτο είχε ταλιάτα τόνου και ντάκο με μους από στακοβούτυρο και γραβιέρα.Τιποτα
Μιλαμε για αριστοκρατικη κατασταση.Ξεκινήσαμε με τορτελίνι καραβίδας με αχινό και λεμονοθύμαρο, μετά έβγαλε σορμπέ λεμόνι με τζίντζερ, και μετά ως κυρίως πιάτο είχε ταλιάτα τόνου και ντάκο με μους από στακοβούτυρο και γραβιέρα.
Ανοίξαμε κι ένα Λάκριμα Κρίστι λευκό που του πήγα εγώ και τώρα καθόμαστε και πίνουμε ένα Βιονιέρ συνοδεία φρούτων.
Ποιος τα μαγυρεψεΞεκινήσαμε με τορτελίνι καραβίδας με αχινό και λεμονοθύμαρο, μετά έβγαλε σορμπέ λεμόνι με τζίντζερ, και μετά ως κυρίως πιάτο είχε ταλιάτα τόνου και ντάκο με μους από στακοβούτυρο και γραβιέρα.
Ανοίξαμε κι ένα Λάκριμα Κρίστι λευκό που του πήγα εγώ και τώρα καθόμαστε και πίνουμε ένα Βιονιέρ συνοδεία φρούτων.
Εχει Σεφ απο Γαλλια ο Αθηναιος!Ποιος τα μαγυρεψε
καταλαβα , καλαμάκια παραγγελία απο ψόφιο σουβλατζιδικο που ειναι και το μονο ανοιχτο στην περιοχηΞεκινήσαμε με τορτελίνι καραβίδας με αχινό και λεμονοθύμαρο, μετά έβγαλε σορμπέ λεμόνι με τζίντζερ, και μετά ως κυρίως πιάτο είχε ταλιάτα τόνου και ντάκο με μους από στακοβούτυρο και γραβιέρα.
Εσενα αν σε ταισω κανενα βραδυ θα σου φτιαξω ενα μοσχαρι μπραιζε Αρλεζιεν, να γουσταρεις!καταλαβα , καλαμάκια παραγγελία απο ψόφιο σουβλατζιδικο που ειναι και το μονο ανοιχτο στην περιοχη
Κάνει προπόνηση για την μεταγραφή του στο"Νήμα των Νημάτων".Μιλαμε για αριστοκρατικη κατασταση.
Με την avatar που εχει, δεν χρειαζεται. Μεγαλωμενος σε ανακτορο ειναι.Κάνει προπόνηση για την μεταγραφή του στο"Νήμα των Νημάτων".
Παλι ξεροσφυρι θα την βγαλουμε!Με την ευκαιρία να σα ενημερώσω πως όλες οι γκόμενες τις οποίες προσέγγισα με σκοπό τη συμμετοχή τους στο παρόν νήμα, με έγραψαν στις μουνάρες τους.
Οι περισσότερες δε εξ αυτών μου απάντησαν πως ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ, και ότι έχουν ήδη πρόταση για συμμετοχή σε σε νήμα με ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, την οποία και θα προτιμήσουν.
Ως εκ τούτου, όποιος θεωρεί ως προαπαιτούμενο για την συμμετοχή του να υάρχουν γκόμενες στο "φύλλο μηδέν" ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ.
Παλι ξεροσφυρι θα την βγαλουμε!
Ολες ρε μαν; ΟΛΕΣ??
Καλημερα!
Μη βριζεις ρε τραγο ,των αγιων Ανδριανου και Ναταλιας σημερα!Με την ευκαιρία να σα ενημερώσω πως όλες οι γκόμενες τις οποίες προσέγγισα με σκοπό τη συμμετοχή τους στο παρόν νήμα, με έγραψαν στις μουνάρες τους.
Οι περισσότερες δε εξ αυτών μου απάντησαν πως ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ, και ότι έχουν ήδη πρόταση για συμμετοχή σε σε νήμα με ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, την οποία και θα προτιμήσουν.
Ως εκ τούτου, όποιος θεωρεί ως προαπαιτούμενο για την συμμετοχή του να υάρχουν γκόμενες στο "φύλλο μηδέν" ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ.
Το "φύλλο μηδέν" είναι και θα παραμείνει αντρική υπόθεση. Όποιος γουστάρει τα μικτά και τα ΛΟΑΤΚΙ είναι ελεύθερος να αποχωρήσει.
Καλημέρα και σε εσάς.
πως γινεται τωρα να ειναι αντρικη υποθεση οπως λες το νημα που ειναι γεμάτο πουστηδες , μονο εσυ θα ξερεις