ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.660
- Πόντοι
- 5.006
ΤιποταΜάντεψε τι με φίλεψε ο Ατενέζος σπίτι του ..
ΤιποταΜάντεψε τι με φίλεψε ο Ατενέζος σπίτι του ..
ΦακέςΜάντεψε τι με φίλεψε ο Ατενέζος σπίτι του ..
Ωραίο μαγειρα έχεις και εσύ
Ντολμαδάκια κονσέρβαΜάντεψε τι με φίλεψε ο Ατενέζος σπίτι του ..
Λέμε τι τον φιλεψε ρε μαν όχι τι φάγαμε εμείς σουρομενος είσαιΩραίο μαγειρα έχεις και εσύ
Μαλλον δεν εφαγε καλα αποψε το βραδυ γι αυτό έχει παρενεργειες.Λέμε τι τον φιλεψε ρε μαν όχι τι φάγαμε εμείς σουρομενος είσαι
Δεν υπαρχει λογος πανικου. Τωρα υπαρχει αναγκη για ποστ και να γραφει σελιδες το νημα. Μαλιστα ο σέσκουλας εχει μπουκαρει και χωρις κρανος. Αργοτερα ειναι το θεμα, μολις... γινει η δουλεια.δύσκολες ωρες διπλα. ο σεσκουλας εχει σκασει ακάλεστος και κανει άκυρες ερωτησεις στον εραζερ για να περναει η ωρα
Ήθελα να βγάλω μια φώτο στον Σχινιά το απόγευμα, 200-250€ εσείς που ξέρετε και καλύτερα, αλλά δεν τα κατάφερα.Δεν υπαρχει λογος πανικου. Τωρα υπαρχει αναγκη για ποστ και να γραφει σελιδες το νημα. Μαλιστα ο σέσκουλας εχει μπουκαρει και χωρις κρανος. Αργοτερα ειναι το θεμα, μολις... γινει η δουλεια.
Φωτο δεν καταφερες. Τηλεφωνο πηρες;Ήθελα να βγάλω μια φώτο στον Σχινιά το απόγευμα, 200-250€ εσείς που ξέρετε και καλύτερα, αλλά δεν τα κατάφερα.
Απίστευτη...
Πως; Δεν ήταν δίπλα.Φωτο δεν καταφερες. Τηλεφωνο πηρες;
Μπραβο στο κορίτσι. Και μιας και δεν έχουμε φωτο ας βάλουμε μια Καρλότα που έχει και καιρό να κοσμήσει το νήμα.Πως; Δεν ήταν δίπλα.
Τέλος πάντων, έχασα το φως μου, μετά πήγα για κάτι καλαμάκια κοτό, ήπια και μια Μάμμος και κάπως συνήλθα.
12άρι η μις...
Τύπε στο σχοινιά πας απόπλου να φας όχι για καλαμάκιαΠως; Δεν ήταν δίπλα.
Τέλος πάντων, έχασα το φως μου, μετά πήγα για κάτι καλαμάκια κοτό, ήπια και μια Μάμμος και κάπως συνήλθα.
12άρι η μις...
Τα καλαμάκια ήταν αργότερα, στην Ν. Μάκρη.Τύπε στο σχοινιά πας απόπλου όχι για καλαμάκια
Πρόεδρο πηγες ;Τα καλαμάκια ήταν αργότερα, στην Ν. Μάκρη
Στον Χοντρό έχεις πάει?Τα καλαμάκια ήταν αργότερα, στην Ν. Μάκρη.
Όχι, απέναντι από ένα θερινό.Π
Πρόεδρο πηγες ;
Έχω φάει το ξέρω μέτριος με καλές κριτικέςΌχι, απέναντι από ένα θερινό.
Λ. Μαραθώνος
Τύπε στο σχοινιά πας απόπλου να φας όχι για καλαμάκια
Τυπε άμα οας στον απόπλου για να φας τυρόπιταρι μάντεψε ο μαλακας εινσι αυτός η εσυ ; Ανέβα στο τζάκι στο Πολύδροσο άμα είναι να ακούς και τα κύματα της θάλασσαςελα με το τυροπιταρι να πουμε μας εχει πρηξει τ αρχιδια και γαριδα κανταιφι
Καλουλης ειναι