Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.971
- Πόντοι
- 28.246
Γιατι μου κοβεις την τελευταια μερα του Αυγουστου. Γιατι ρε;Καλώς.
Σας χορηγώ επισήμως αναρρωτική άδεια μέχρι τις 30 τρέχοντος μηνός.
Γιατι μου κοβεις την τελευταια μερα του Αυγουστου. Γιατι ρε;Καλώς.
Σας χορηγώ επισήμως αναρρωτική άδεια μέχρι τις 30 τρέχοντος μηνός.
Έχω να δώσω άδεια στον κ. @athinaios44 .Γιατι μου κοβεις την τελευταια μερα του Αυγουστου. Γιατι ρε;
Το πουστη, ηξερα οτι θα μου την φτιαξει καποια μερα.Έχω να δώσω άδεια στον κ. @athinaios44 .
Στον Ατενεζο, αδερφε. Εξαιτιας αυτουνου χανω μια μερα αδεια ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ!
Οχι βρισιες λεμε το βιολι σου εσυ. Και βριζεις και τον αδερφο τον Αντζελο, μουνακι!Κωλομπαρα κατουρλή
Αντε ρε γαμήσου και εσύ πρωινιάτικα.Οχι βρισιες λεμε το βιολι σου εσυ. Και βριζεις και τον αδερφο τον Αντζελο, μουνακι!
Και πεντικιουρίστ,ομοφυλόφιλοι,κατρουλήδες με πρωκτική αστάθεια,κρός,σέσκουλες κτλ....ολες οι μανικιουριστς εδω πρωι πρωι βλεπω
Και πεντικιουρίστ,ομοφυλόφιλοι,κατρουλήδες με πρωκτική αστάθεια,κρός,σέσκουλες κτλ....
Ειπαμε υπαρχει θεμα υγειας δεν μπορω! Διαβασε παραπανω... Εσυ θα του τα φερεις σημερα..... ΓΑΜΗΜΕΝΕ!Αντε ρε γαμήσου και εσύ πρωινιάτικα.
Λεσβία είμαι εγώ.σορρυ εχεις δικιο ,σε ξεχασα εσενα
Έχεις περίοδο?Ειπαμε υπαρχει θεμα υγειας δεν μπορω! Διαβασε παραπανω... Εσυ θα του τα φερεις σημερα..... ΓΑΜΗΜΕΝΕ!
Φτου σου διαολε! Διαβασε ρε ψωλιογκο!Έχεις περίοδο?
Α,δεν είναι περίοδος,οκ!Φτου σου διαολε! Διαβασε ρε ψωλιογκο!
Θα ειμαι παλι αρρωστος. Κατι θα με εχει βρει.Α,δεν είναι περίοδος,οκ!
Σε 9 μέρες θα σου έχει περάσει.
Θα ειμαι παλι αρρωστος. Κατι θα με εχει βρει.
Υπαγω!
Τουλάχιστον θα μπορείς να κάτσεις να δεις το επόμενο μάτς με την Κακαρίκι.Θα ειμαι παλι αρρωστος. Κατι θα με εχει βρει.
Υπαγω!
Θα το δω μπρουμυτα. Αντε και γαμησου ρε μαλακα!Τουλάχιστον θα μπορείς να κάτσεις να δεις το επόμενο μάτς με την Κακαρίκι.
Το γλυτώσατε το καρνέισον κουφάλες.