troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.799
- Πόντοι
- 5.506
για πεςπροσεχε γιατι τωρα με το βαιμπερ στελνεις και λεφτα !! ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ , ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΟΥ ΛΕΩ
για πεςπροσεχε γιατι τωρα με το βαιμπερ στελνεις και λεφτα !! ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ , ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΟΥ ΛΕΩ
αργησες τυπε την πατησε με τη ρεβολουτπροσεχε γιατι τωρα με το βαιμπερ στελνεις και λεφτα !! ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ , ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΟΥ ΛΕΩ
ναι αλλα τωρα ειναι ο ζητουλας ο αλλος , θα του στειλει κανα λινκ και θα τον ξαφρισειαργησες τυπε την πατησε με τη ρεβολουτ
Όλοι μουνιά είστε. Να φέρω και άλλα;βαλε μουνια στο νημα....
πες του θειου να σου στειλει , δεν θα καταλαβει Χριστογια πες
Στηριζω!βαλε μουνια στο νημα....
ναι αλλα σε εμμηνοπαυση θελουμε αλλα να μυριζουν τον κρινοΌλοι μουνιά είστε. Να φέρω και άλλα;
μπαφο ή κρινο ; μας εχεις μπερδεψει εσυναι αλλα σε εμμηνοπαυση θελουμε αλλα να μυριζουν τον κρινο
Μόνο πλαστικές καρέκλες γύφτικες έχει εδώ.γερο ποσο εχουν οι ξαπλωστρες στη χαμολια ?
Θελουμε γκομενες, το καταλαβαινεις; Στο αλλο νημα εχει γινει ανοιχτη προσκληση σε θηλεα.Όλοι μουνιά είστε. Να φέρω και άλλα;
Παπαρούνα σας κάνει; Γιατί κρίνο δεν έχω πρόχειρο.ναι αλλα σε εμμηνοπαυση θελουμε αλλα να μυριζουν τον κρινο
Θελουμε γκομενες, το καταλαβαινεις; Στο αλλο νημα εχει γινει ανοιχτη προσκληση σε θηλεα.
Κανε κατι!
γιατι χαθηκε η ρομαντικη διαθεση που ειχες,,,,,δεν θελω λεφτα, θα περασω αυριοΜόνο πλαστικές καρέκλες γύφτικες έχει εδώ.
Επειδη εχουμε δει και τα γουστα τα δικα σου.... Επιτελους, φερε στο νημα γκομενες.Ναι. Έχω δει τα γούστα του νηματοθετη των πέντε νεφελωμάτων και των επτά γαλαξιών.
Τίποτα σαπιες θα φέρει σαν και αυτές στις φωτογραφίες που αναρτά.
οπιο γερο?Παπαρούνα σας κάνει; Γιατί κρίνο δεν έχω πρόχειρο.
τύπε ηδη ο δε σεηντ εχει μετρήσει απώλειες απο παλινόρθωση μπλιζ. ο σεσκουλας ηδη ξεκίνησε να γραφει παπουληδες και αποχώρησε απο φυλλοεχουμε δει και τα γουστα τα δικα σου.... Επιτελους, φερε στο νημα γκομενες.
ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
Γαμιωντας μας παει. Σε λιγο θα τραγουδανετύπε ηδη ο δε σεηντ εχει μετρήσει απώλειες απο παλινόρθωση μπλιζ. ο σεσκουλας ηδη ξεκίνησε να γραφει παπουληδες και αποχώρησε απο φυλλο