Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.740
Πόντοι
3.556
Γαμιωντας μας παει. Σε λιγο θα τραγουδανε

Αρα αρα αρα τους σκιζω τη κωλαρα. Αλλα δεν χρησιμοποιουν κακες λεξουλες εκει. Ειναι αριστοκρατικο το νημα.
τύπε το ανταγωνιστικό πλεονεκτημα του μπλιζ ειναι οτι δημιουργεί μια ψευδαίσθηση. αν σε παραθέτει με τους πλυθηντικους και τα φευ, σε κανει και νιωθεις πιο χάη κλας. :coffee: ενω εδω στο φυλλο η φαση ειναι μαγγανοπηγαδο, καθε μερα μακαρόνια φαση. γουορκινγκ κλας οτι βλεπεις αυτο παιρνεις, ειναι νήμα αλήθειας και ρεαλισμού:wanker::wanker::wanker:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
κατσε να βαλω να κανα σκυλαδικο να φυγουν απο δω οι κουλτουριαρηδες

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.800
Πόντοι
5.506
τύπε το ανταγωνιστικό πλεονεκτημα του μπλιζ ειναι οτι δημιουργεί μια ψευδαίσθηση. αν σε παραθέτει με τους πλυθηντικους και τα φευ, σε κανει και νιωθεις πιο χάη κλας. :coffee: ενω εδω στο φυλλο η φαση ειναι μαγγανοπηγαδο, καθε μερα μακαρόνια φαση. γουορκινγκ κλας οτι βλεπεις αυτο παιρνεις, ειναι νήμα αλήθειας και ρεαλισμού:wanker::wanker::wanker:
εγω νοιωθω οικεια και εδω και εκει....ολοι μουνηδες ειναι

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.973
Πόντοι
28.246
Τις προσκλησεις σε μελη που χαιρουν της εκτιμησης του ξεχασες. Εκει σε κανει να νιωθεις πρυτανης!

• Χαχα

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.740
Πόντοι
3.556
καρφώθηκε ο τρουμπακης. δεν ειναι τυχαίο αλλωστε οτι ειναι το μονο μέλος σε ολο το σαη που εχει φουλ αξες και ολο το πακετο προνομίων και στα δυο νήματα. κατι υποπτο συμβαινει :coffee:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
Τις προσκλησεις σε μελη που χαιρουν της εκτιμησης του ξεχασες. Εκει σε κανανει να νιωθεις πρυτανης!
μπλακ ται ινβιτεισον και ετσι λες πρεπει να παω με φρακο:confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.362
Πόντοι
12.756

:wanker::wanker::wanker::confused::confused::confused:

• Like

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.800
Πόντοι
5.506
ματσαρα στο μηκος σημερα.....μην εισαστε μουνηδες

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.248
Πόντοι
25.467
ναι αλλα σε εμμηνοπαυση θελουμε αλλα να μυριζουν τον κρινο

Είστε σίγουρος πως θέλετε γκόμενες;

Γιατί άλλα θυμάμαι όταν είχα αφήσει τη Γιολάντα να σουρτουκεύει στο νήμα.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.248
Πόντοι
25.467
τύπε ηδη ο δε σεηντ εχει μετρήσει απώλειες απο παλινόρθωση μπλιζ. ο σεσκουλας ηδη ξεκίνησε να γραφει παπουληδες και αποχώρησε απο φυλλο :coffee:
Ναι.

Οφείλω να παραδεχτώ ότι ήταν μεγάλη απώλεια ο Σέσκουλος.

• Like

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.971
Πόντοι
3.656
Σε παρακαλώ πολύ σου έχω κάνει αίτημα να σε ακουληαω δεν ξέρω πως το λειτουργώ το σύστημα εδώ θα ήθελα σε παρακαλω παρά παρα πολύ να μου στείλεις εάν θέλεις να δω το βίντεο της Ορφανίδη που γράφουν όλοι ότι έχεις και είμαι σίγουρος που σε έχουν πρήξει ευχαριατω
Τυπε μου σε ευχαριστω θερμα για την προτιμηση που μου δειχνεις και επιφυλασσομαι να ανταποδοσω το συντομοτερο δυνατον.
Δεν με πρηζεις καθολου,αντιθετως ειναι χαρα μας να εξυπηρετουμε νεους αυνανες στο σαη.
Ανοιξε το γουαι-φαι και κανε και λιγο χωρο στον σκληρο σου δισκο διοτι τα αρχεια ειναι μεγαλα,λογω του μεγεθους βυζιωνε της συγκεκριμενης..
Καλη θεαση σου ευχομαι.

Εγγρ.
24 Αυγ 2023
Like
281
Πόντοι
20
Τυπε μου σε ευχαριστω θερμα για την προτιμηση που μου δειχνεις και επιφυλασσομαι να ανταποδοσω το συντομοτερο δυνατον.
Δεν με πρηζεις καθολου,αντιθετως ειναι χαρα μας να εξυπηρετουμε νεους αυνανες στο σαη.
Ανοιξε το γουαι-φαι και κανε και λιγο χωρο στον σκληρο σου δισκο διοτι τα αρχεια ειναι μεγαλα,λογω του μεγεθους βυζιωνε της συγκεκριμενης..
Καλη θεαση σου ευχομαι.
Που θα μπορέσεις να μου το στείλεις όταν είναι ; Σε ινμποξ η κάπου να το κατεβάσω ✌️

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.248
Πόντοι
25.467
Γαμιωντας μας παει. Σε λιγο θα τραγουδανε

Αρα αρα αρα τους σκιζω τη κωλαρα. Αλλα δεν χρησιμοποιουν κακες λεξουλες εκει. Ειναι αριστοκρατικο το νημα.
Άργησε να μπει σήμερα το Αγλάισμα των αγλαϊσμάτων.

Λέτε να μην άντεξε τόση χαρά και να τον χάσετε (τον πατήρ) σας.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.973
Πόντοι
28.246
Άργησε να μπει σήμερα το Αγλάισμα των αγλαϊσμάτων.

Λέτε να μην άντεξε τόση χαρά και να τον χάσετε (τον πατήρ) σας.
Εγω λεω οτι με πονανε ακομα οι αμυγδαλες και δεν βλεπω να βγαινω ουτε σημερα για δουλεια. Αρα απο δικες μου εισπραξεις θα παρεις (σ)τα καμπανελια μου! Να ευχεσαι να πανε (να γαμηθουν), καλα οι αλλοι.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.248
Πόντοι
25.467
Εγω λεω οτι με πονανε ακομα οι αμυγδαλες και δεν βλεπω να βγαινω ουτε σημερα για δουλεια. Αρα απο δικες μου εισπραξεις θα παρεις (σ)τα καμπανελια μου! Να ευχεσαι να πανε (να γαμηθουν), καλα οι αλλοι.
Καλώς.

Σας χορηγώ επισήμως αναρρωτική άδεια μέχρι τις 30 τρέχοντος μηνός.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom