The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.262
- Πόντοι
- 25.467
Εντάξει. Θα κεράσω μόνο το φαταουλα. Εσάς θα σας πάρω μια σόδα.μαζι με Κουκλα ξηρα τροφη τρωω...διαιτα καργα.....
Εντάξει. Θα κεράσω μόνο το φαταουλα. Εσάς θα σας πάρω μια σόδα.μαζι με Κουκλα ξηρα τροφη τρωω...διαιτα καργα.....
ενα τετραπλο καπουτσινο και ειμαι οκΕντάξει. Θα κεράσω μόνο το φαταουλα. Εσάς θα σας πάρω μια σόδα.
Ανέκδοτα έχει μέσα τυπε ;ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΕΚΔΟΤΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΥ ΓΙΑ 25000 ΕΥΡΩ;
Εσπρέσσο. Το καπουτσίνο έχει λιπαρά.ενα τετραπλο καπουτσινο και ειμαι οκ
Για το Σάξο γράφω.26 αντικα δεν την λες, ΓΑΛΛΙΔΑ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!!!!!!
αποχωρω
με πειραζει σπανια πινω θελω καπουτσινοΕσπρέσσο. Το καπουτσίνο έχει λιπαρά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για το Σάξο γράφω.
ελα σκασε τα φταλε ρε μουνη....τοσα εχεις θα προλαβεις να τα φας ολα;Ανέκδοτα έχει μέσα τυπε ;
Πες της, "θελω να δω το γκαζον" "Ζε βουλε βουα γκαζον" και αν σε παει να σου δειξει τον κηπο δεν ειναι Γαλλιδα.26 αντικα δεν την λες, ΓΑΛΛΙΔΑ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!!!!!!
αποχωρω
Ακομα δεν κληρονομησες και αρχισες να τα σκορπαςαλητες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εγω....δεν παει αλλο εδω μεσα
Αυτά στις Γαλλίδες του προπροηγούμενου αιώνα. Οι πιτσιρίκες το έχουν γουλί.Πες της, "θελω να δω το γκαζον" "Ζε βουλε βουα γκαζον" και αν σε παει να σου δειξει τον κηπο δεν ειναι Γαλλιδα.
Ετσι ειχαμε μαθει εμεις τον παλιο καλο καιρο.Αυτά στις Γαλλίδες του προπροηγούμενου αιώνα. Οι πιτσιρίκες το έχουν γουλί.
ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΕΚΔΟΤΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΥ ΓΙΑ 25000 ΕΥΡΩ;
ολη η σαβουρα εδω μαζεμενει .. μαλιστα
Όντως είναι ο bliz?Φαντάζομαι πως τώρα που ξανάνοιξε το "Νήμα των Νημάτων" , και αναστήθηκε "Ο Νηματοθέτης των Νηματοθετών¨, θα μετακομίσετε είς το αγλάισμα.
Θα γινόταν και ωραία υπογραφή αυτό...Καλημέρα δεν τσίμπησα τίποτα για να μην μου ζαλισετε τα ρχιδια
Όντως είναι ο bliz?
Γιατί εγώ θυμάμαι τον TRIVE αλλιώς
Μήπως έχω χάσει κάτι?
Ουδέν σχόλιον.
e re γαμησι που θετε.
εισαι ο μονος που τα λεει τσεκουρατα,
Πες κανένα νέοεισαι ο μονος που τα λεει τσεκουρατα,