athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.229
- Πόντοι
- 12.756
μπα;και ποιος αναστηθηκε;Παπουδομικροτσουτσουρδοι.
μπα;και ποιος αναστηθηκε;Παπουδομικροτσουτσουρδοι.
Βλιζαρσαράιμπα;και ποιος αναστηθηκε;
πω ρε μαλακα ξερεις τι συγκινηση ενιωσα τωρα;Βλιζαρσαράι
πω ρε μαλακα ξερεις τι συγκινηση ενιωσα τωρα;
ουτε οταν βριζω τον Φυλακοβιο δεν ανατριχιαζω ετσιΜούδιασμα στα αρχίδια κι εσείς;
Τουλάχιστον αυτός τιμά το βραχιόλι που φοράει.ουτε οταν βριζω τον Φυλακοβιο δεν ανατριχιαζω ετσι
ουτε οταν βριζω τον Φυλακοβιο δεν ανατριχιαζω ετσι
ενταξει θαρθω και εγωΠάρε φαταουλα και ελάτε πάνω. Μετά τις 20:30 κερνάω Μακ Ντόναλντς.
Κιμπαριλικια.Πάρε φαταουλα και ελάτε πάνω. Μετά τις 20:30 κερνάω Μακ Ντόναλντς.
μαζι με Κουκλα ξηρα τροφη τρωω...διαιτα καργα.....Πάρε φαταουλα και ελάτε πάνω. Μετά τις 20:30 κερνάω Μακ Ντόναλντς.
Πάρε φαταουλα και ελάτε πάνω. Μετά τις 20:30 κερνάω Μακ Ντόναλντς.
Θειε, Αγιε. Εγω δεν τα χρειαζομαι τωρα. Το χαρτζηλικι που μου εχεις ετοιμασει δωστο στον αδερφό Τρουμπακη (για λεφτα να σου ζητησει θα ερθει ετσι κι αλλιως) που εχει έξοδα με την Ρουμανα τωρα.ενταξει θαρθω και εγω
Να φέρεις και τους άλλους δύο γιατί την Γαλλίδα αντίκα την βλέπω να μένει στις ανηφορικές στροφές της Πεντέλης για να ρομαντζάρει στη φεγγαράδα.ενταξει θαρθω και εγω
ιταλιδα.Θειε, Αγιε. Εγω δεν τα χρειαζομαι τωρα. Το χαρτζηλικι που μου εχεις ετοιμασει δωστο στον αδερφό Τρουμπακη (για λεφτα να σου ζητησει θα ερθει ετσι κι αλλιως) που εχει έξοδα με την Ρουμανα τωρα.
26 αντικα δεν την λες, ΓΑΛΛΙΔΑ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!!!!!!Να φέρεις και τους άλλους δύο γιατί την Γαλλίδα αντίκα την βλέπω να μένει στις ανηφορικές στροφές της Πεντέλης για να ρομαντζάρει στη φεγγαράδα.
Μιλαμε για μπασταρδοσυνη τωρα, οχι μαλακιες!ιταλιδα.
με γαλλικες ριζες.
απο αλβανια.
Σε αλλου την αντικα αναφερθηκε πιστευω26 αντικα δεν την λες, ΓΑΛΛΙΔΑ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!!!!!!
αποχωρω
Μιλαμε για μπασταρδοσυνη τωρα, οχι μαλακιες!
αλητεςΣε αλλου την αντικα αναφερθηκε πιστευω
εγω....δεν παει αλλο εδω μεσαΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΕΚΔΟΤΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΥ ΓΙΑ 25000 ΕΥΡΩ;
εχεις δικιοαλητες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εγω....δεν παει αλλο εδω μεσα