troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.831
- Πόντοι
- 5.506
αυτη με 25000 που ζηταει ο αθηναιος την παιρνεις για μια βδομαδα μαξ, ενω τα ποιηματα του φιλου αθηναιου θα τα εχεις για παντα....η κανονικη οχι σαν του μισθωτου
αυτη με 25000 που ζηταει ο αθηναιος την παιρνεις για μια βδομαδα μαξ, ενω τα ποιηματα του φιλου αθηναιου θα τα εχεις για παντα....η κανονικη οχι σαν του μισθωτου
Σκεφτομαι να δωσω στον φιλτατο ΚΥΡΙΟ Αθηναιο 200 ευρω για την ποιητικη του συλλογη και τα ρεστα απο τα 25 χιλιαρικα στην κυρια της φωτογραφιας για να μου την απαγγειλει.η κανονικη οχι σαν του μισθωτου
Στειλτου μια 3αδα με καλή απόδοση και πες του να βάλει καμία 500αρα να χεστει στο χρήμα και να του μείνει και η συλλογήΣκεφτομαι να δωσω στον φιλτατο ΚΥΡΙΟ Αθηναιο 200 ευρω για την ποιητικη του συλλογη και τα ρεστα απο τα 25 χιλιαρικα στην κυρια της φωτογραφιας για να μου την απαγγειλει.
Το έχουμε αναλύσει αυτό το θέμααυτα ειναι προβληματα κυριοι
Οχι.Την συλλογη εχω σκοπο να του προτεινω να την δωσει για δημοπρασια στον οικο Sotheby's.Στειλτου μια 3αδα με καλή απόδοση και πες του να βάλει καμία 500αρα να χεστει στο χρήμα και να του μείνει και η συλλογή
το χασα ρε πουστη!!!!!!!!!!Το έχουμε αναλύσει αυτό το θέμα
Δεν είσαι σίγουρος για την τριάδα σου;Οχι.Την συλλογη εχω σκοπο να του προτεινω να την δωσει για δημοπρασια στον οικο Sotheby's.
Να μην μπλέκεις με τα μουνιάτο χασα ρε πουστη!!!!!!!!!!
εκαψα το λορο πιανα πουκαμισο απ το ζαρατι ωραία καφές με στάχτη
3αδα δεν εχω.Δεν είσαι σίγουρος για την τριάδα σου;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να μην μπλέκεις με τα μουνιά
Τσακο 6 αδα γαμιολα3αδα δεν εχω.
εχω 6αδα τσιμεντο.
πες....θα ριξω 2 ευρω3αδα δεν εχω.
εχω 6αδα τσιμεντο.
Θα τον τσιμεντώσουν δηλαδή στον πάτο της θάλασσας3αδα δεν εχω.
εχω 6αδα τσιμεντο.
μουνοπανο μαυρογαταΤσακο 6 αδα γαμιολα
Μην ανοίγεσαι αδελφεπες....θα ριξω 2 ευρω
θα του τα χρωσταει μετα ο μισθωτοςΜην ανοίγεσαι αδελφε
ΡΕ αδερφε αυτο ειναι το νοημα...με ενα 2ερω να βγαλω το κοριτσι σημερα στα καλυτερα...αμα ειναι να βαλω χιλιαρουμπα βγααινω και ετσιΜην ανοίγεσαι αδελφε