athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.249
- Πόντοι
- 12.756
Θέλουν ξύλο πουτσα και στενά παπούτσια τα μουνόπαναΚαλά τυπε είσαι ηλίθιος η τον παριστάνεις ,για την Μπράγκα μιλάμε το ευρωπαϊκό παιχνίδι.
Θέλουν ξύλο πουτσα και στενά παπούτσια τα μουνόπαναΚαλά τυπε είσαι ηλίθιος η τον παριστάνεις ,για την Μπράγκα μιλάμε το ευρωπαϊκό παιχνίδι.
Δεν θέλω να σας ταράξω...Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός - Ατρόμητος μετά από απόφαση της λίγκας
Η Super League έκανε γνωστό πως μετά από σχετικό αίτημα της αστυνομίας και λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπράγκα ανέβαλλε την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο.www.sport24.gr
εν τω μεταξυ εχει αναβληθει το ματς του βαζελου εδω και μερες, και οι βαζελοι ρωτανε ο ενας τον αλλο αν θα πανε γηπεδο
Έχεις να πας γήπεδο βρε κακομοίρη από την εποχή του Αναστοπουλου μην σε γαμησω
Η Κούκλα είναι μέρες χωρίς εμένα...μόνο τρώει δεν κάνει κάτι άλλο....κατάθλιψη και θα μου κρατάει και μούτρα όταν γυρίσωΔεν θέλω να σας ταράξω...
Αλλά για το ματσάκι με την Μπράγκα ρωτάνε.
Αφού δεν τα έχει κάνει όλα πουτάνα, μια χαρά είναι...Η Κούκλα είναι μέρες χωρίς εμένα...μόνο τρώει δεν κάνει κάτι άλλο....κατάθλιψη και θα μου κρατάει και μούτρα όταν γυρίσω
Λίγο...χεζει στο παρκινγκ μας ρε μαλάκα για εκδίκησηΑφού δεν τα έχει κάνει όλα πουτάνα, μια χαρά είναι...
Έλεγα κι εγώ...Λίγο...χεζει στο παρκινγκ μας ρε μαλάκα για εκδίκηση
Δύο χιλιόμετρα πόδι
Ξέρεις πόσο είναι 2 χλμ...?Δύο χιλιόμετρα πόδι
Αμέ η απόσταση τον σπιτιών του φίλου Αθηναίου με του φίλου ΝιπληΞέρεις πόσο είναι 2 χλμ...?
Θα πάμε γήπεδο με τον φίλο Αθηναίο και θα σου στείλουμε σελφι-σκριν-σοτ όταν βάλουμε το γκολΈλα βρε μλκ σάλια έμαθες και το γήπεδο,στη τηλεωραση δε βλέπεις μπαλλα θελεις και γήπεδο κωλομπαρα
Να έχει και μια πουτσα η σελφιΘα πάμε γήπεδο με τον φίλο Αθηναίο και θα σου στείλουμε σελφι-σκριν-σοτ όταν βάλουμε το γκολ
Εκεί κολλημένο το μυαλό σου... Στις πούτσες.Να έχει και μια πουτσα η σελφι
Είμαι Αθήνα. Νίπλη είναι η ευκαιρία σου η τελευταία να ζήσουμε τον έρωτα.
Έχει δυναμώσει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνιαΑΚΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΤΗΣ Η ΜΠΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ