Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.659
- Πόντοι
- 1.406
Να την χαίρεστε! Εξαιρετικό κορίτσι και προπαντός νοικοκυρά!Ρε μουνοπανα την ανηψουλα μου παιρνετε ματι;
Μαρτυράμε και χωρίς βασανιστήρια τώρα;εχει παχυνει πάντως .. ηταν πιο στεγνη παλιά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σκρινσοτ
183
309
310
τα ρέστα μου
Στειλε κανα χιλιαρι τοκεν και πες της να στηθει στα 4 , εχεις αφουμια χαρά είσαι
την καριολα
γαμημενε!! εκανες επεξεργασία και καρφωσες και την 3η φωτο και καταστραφηκαμε
Οποιος την πηρε ματι να ξερει οτι θα πρεπει να την αποκαταστησει. Η κοπελα ειναι παρθενα απο......απο.......απο......τελος παντων απο καπου ειναι παρθενα.Να την χαίρεστε! Εξαιρετικό κορίτσι και προπαντός νοικοκυρά!
μπαρμπουλη , και τιποτα να μην κανει , να μην ξερει ουτε τα φωτα του δωματιου να ανοιγει οχι να βραζει νερο , μας κανει μια χαράΝα την χαίρεστε! Εξαιρετικό κορίτσι και προπαντός νοικοκυρά!
Στειλε κανα χιλιαρι τοκεν και πες της να στηθει στα 4 , εχεις αφου
Έτσι τις κακομαθαίνετε και μετά σας αφήνουν με τον μπαργαλάτσο στο χέρι και τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας στην λουί βουιτόν που τους κάνατε δώρο μαζί με ένα ζευγάρι πραντα.μπαρμπουλη , και τιποτα να μην κανει , να μην ξερει ουτε τα φωτα του δωματιου να ανοιγει οχι να βραζει νερο , μας κανει μια χαρά
Πληρωνω προσωπικο για αυτες τις δουλειες , μαγειρεματα , καθαρισματα , σιδερα κτλ
Έτσι τις κακομαθαίνετε και μετά σας αφήνουν με τον μπαργαλάτσο στο χέρι και τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας στην λουί βουιτόν που τους κάνατε δώρο μαζί με ένα ζευγάρι πραντα.
Το φαντάζομαι. Που θα βρουν ξανά τέτοιο κορόιδο χορηγό;Το ακριβως αντιθετο μπαρμπα
Νιπλη λενε και κλαινε
βαρεθηκα τις ιδιες ποζες παιρνει συνεχεια,να κατσει και μια φορα στα 4 να βαλω@Βασιλοφρων13 μην ξυνεις τα παπαρια σου , ανεβαζε
εχουμε εμεις και 5.5 χιλιαδες αυτη (6Κ πηγε τωρα)
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (11 μέλη και 19 επισκέπτες)
φερε κοσμο στο νημα
κοιτα κουνημα κωλαρακι ομως τωραβαρεθηκα τις ιδιες ποζες παιρνει συνεχεια,να κατσει και μια φορα στα 4 να βαλω
εγω τυπε αμα ειναι μουναρα η αλλη δεν με χαλαει να εχει και θαμνο. Τελος 90ς αρχες 00ς οι μισες τσοντες που επεφταν στα χερια μας ηταν τιγκα στην τριχα, δεν θα αλλαξουμε το dna μας, τα παιδια μας ας απαιτουν ξυρισμενα αιδοια, εμεις ας εχουμε μεγαλυτερη παλετα.Eιμαι πολυ ανωμαλος που με καβλωνει που το εχει ελαχιστα αξυριστο ???
Τιμη και προγραμμα εχουμε;