Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.659
- Πόντοι
- 1.406
ρολεξ ,σανελ ,πραντα κτλ,τα ειπε ο Νιπλης πρινΤιμη και προγραμμα εχουμε;
ρολεξ ,σανελ ,πραντα κτλ,τα ειπε ο Νιπλης πρινΤιμη και προγραμμα εχουμε;
εχει ενα καλο προς μετριο , τυπου μιλφονι , λιγο θεσσαλονικιά , λιγο Γλυφαδα γκομενα μπαρμπα με σκαφος
Βασικα μου φερνει αναμνησεις απο σκηνικα που πας απροειδοποιητα σε γκομενα,και σου λεει με ενοχο υφος δεν εχω προλαβει να το αποτριχωσω,και λες στα παπαρια μου και μπαινεις με συνοπτικες διαδικασιεςεγω τυπε αμα ειναι μουναρα η αλλη δεν με χαλαει να εχει και θαμνο. Τελος 90ς αρχες 00ς οι μισες τσοντες που επεφταν στα χερια μας ηταν τιγκα στην τριχα, δεν θα αλλαξουμε το dna μας, τα παιδια μας ας απαιτουν ξυρισμενα αιδοια, εμεις ας εχουμε μεγαλυτερη παλετα.
τι ειμαστε ντιγκινταγκες;
για ριχτοεχει ενα καλο προς μετριο , τυπου μιλφονι , λιγο θεσσαλονικιά , λιγο Γλυφαδα γκομενα μπαρμπα με σκαφος
να ριξω λινκ ;
ειναι στην αρχη ακόμα , τωρα μπηκε
Βασικα μου φερνει αναμνησεις απο σκηνικα που πας απροειδοποιητα σε γκομενα,και σου λεει με ενοχο υφος δεν εχω προλαβει να το αποτριχωσω,και λες στα παπαρια μου και μπαινεις με συνοπτικες διαδικασιες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για ριχτο
Βασικα μου φερνει αναμνησεις απο σκηνικα που πας απροειδοποιητα σε γκομενα,και σου λεει με ενοχο υφος δεν εχω προλαβει να το αποτριχωσω,και λες στα παπαρια μου και μπαινεις με συνοπτικες διαδικασιες
αξιοπρεπεστατο
Έλα βρε μλκ σάλια έμαθες και το γήπεδο,στη τηλεωραση δε βλέπεις μπαλλα θελεις και γήπεδο κωλομπαραΘα πας γήπεδο
Μια χαρα. Θα περασω μια βολτα απο το μοναστηρακι να τις τα παρω.ρολεξ ,σανελ ,πραντα κτλ,τα ειπε ο Νιπλης πριν
Μου την σπανε αυτες οι μαλακιες που βαζουν ολες μεσα στο μουνι τους.
Πάρτε μάτι τη γκόμενα με την οποία πίνω καφέ τώρα, για να τον παίξετε λιγούριαααα...
Τι έχει το μάτι της?
Πάρτε μάτι τη γκόμενα με την οποία πίνω καφέ τώρα, για να τον παίξετε λιγούριαααα...
Θα πας γήπεδο
Cherry eye. Το βγάζουν 8 στα 10.Τι έχει το μάτι της?
ηλιθιοι εντελωςΑναβλήθηκε το Παναθηναϊκός - Ατρόμητος μετά από απόφαση της λίγκας
Η Super League έκανε γνωστό πως μετά από σχετικό αίτημα της αστυνομίας και λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπράγκα ανέβαλλε την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο.www.sport24.gr
εν τω μεταξυ εχει αναβληθει το ματς του βαζελου εδω και μερες, και οι βαζελοι ρωτανε ο ενας τον αλλο αν θα πανε γηπεδο
Καλά τυπε είσαι ηλίθιος η τον παριστάνεις ,για την Μπράγκα μιλάμε το ευρωπαϊκό παιχνίδι.Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός - Ατρόμητος μετά από απόφαση της λίγκας
Η Super League έκανε γνωστό πως μετά από σχετικό αίτημα της αστυνομίας και λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπράγκα ανέβαλλε την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο.www.sport24.gr
εν τω μεταξυ εχει αναβληθει το ματς του βαζελου εδω και μερες, και οι βαζελοι ρωτανε ο ενας τον αλλο αν θα πανε γηπεδο
Έχεις να πας γήπεδο βρε κακομοίρη από την εποχή του Αναστοπουλου μην σε γαμησωΈλα βρε μλκ σάλια έμαθες και το γήπεδο,στη τηλεωραση δε βλέπεις μπαλλα θελεις και γήπεδο κωλομπαρα