Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.556
Πόντοι
3.846
φίλε πάρε ομπρέλα με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ του παλιού του ορθόδοξου, για να μη σου κάνουν τόσο ηλίθιες ερωτήσεις.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.659
Πόντοι
1.406
Σκληρη αληθεια :coffee: που παλι θα εισαι εκτος
OIP.HGHt5jFOtvNzlICztKG5iAAAAA

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.254
Πόντοι
12.756
καμμια μαλακια θα πει παλι....
κλεισουρα του κελιου και το μεροκαματο στην κουζινα για να μειωθει η ποινη αυτα τα αποτελεσματα εχει..

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ....​

μεινετε τιμιοι οπως εγω

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.659
Πόντοι
1.406
καμμια μαλακια θα πει παλι....
κλεισουρα του κελιου και το μεροκαματο στην κουζινα για να μειωθει η ποινη αυτα τα αποτελεσματα εχει..

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ....​

μεινετε τιμιοι οπως εγω
Θα μεινουμε και φτωχοι ομως :confused::sad2:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.426
Πόντοι
12.756
θεμα: Φτωχός ανδρας , μεροκαματιαριδες , ο πατος της ανθρωπινης αλυσιδας

Πηρε το ματι μου κάπου αυτη την Καλλιφωνη σε κοτερακι μικρο Σαντορινη να κανει βουτιες
Ας μεταφερθουμε καμιά δεκαρια χρόνια πίσω ... ισως και λιγο παραπανω.
η συγκεκριμένη όπως και πολλες σαν και του λογου της παλαιότερα , χωρις ινσταγκραμ και σοσιαλ
για να ανεβουν απλα σε κότερο , οχι στην Σαντορινη, ουτε καν στην Αιγινα , αλλά δεμενο σε μαρινα της Γλυφαδας κτλ
και σε ολο το προσωπικό της μαρίνας να επαιρναν τσιμπουκια ουτε καν θα παταγαν στην πασαρέλα ( ρωτηστε το Μπραμπ τι μπορει να ειναι αυτο εκτος απο ζαχαροπλαστειο)
Το πιο πιθανο να τους εδιναν ενα τσιμπουκι και μετα να τις πετουσαν στα ψάρια ...

Τωρα με ολα τα σόσιαλ , καθε δευτερη φωτο ειναι κωλοτρυπιδα , η λαγνα πουτανίσια ποζα και υφος "θα στα κανω όλα φτανει να με σωσεις απο την μιζέρια μου"
ολες εχουν μία δυνατοτητα να μπουν σε ενα μαιμου κυκλο, οικονομικα λίγο καλυτερο, γιατι στα πολλα λεφτά δυσκολα να μπουνε ,
(εκει τα στεγανά ειναι πολυ δυνατα και οι αλλες κυριλε πουτανες κυνηγοι γαμπροκεφαλων τις εχουν φαει λαχανο αν πλησιάσουν , ειναι άλλη λιγκα αυτες .. )

Η μετρια προς καλη γκόμενα που ισως κάποια στιγμη παλαιοτερα να γαμουσε μια φτωχάτζα αντρας,
επειδη ηταν μικρος ο οριζοντας, μικρη περιοχη, στενός κυκλος, στο να διαφημιστει αυτη η γκόμενα σε περισσοτερο κοινο , εχει φυγει ανεπιστρεπτί.

Προφανως και πάλι τα σόσιαλ βοηθησαν τους παντες εκτός απο τους φτωχους αντρες ,
εκτος αν θεωρουν κέρδος να την παιζουν βλεποντας φωτο καθημερινων κοριτσιων και όχι πουτανάρες πλαστικες αμερικανικης τσοντας που εβλεπαν παλιά στην χωρις σοσιαλ εποχη.

:coffee:

ΥΓ ισως μονο ο Μπραμπ να καταλαβει και να αποδεχθει το παραπανω

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.659
Πόντοι
1.406
θεμα: Φτωχός ανδρας , μεροκαματιαριδες , ο πατος της ανθρωπινης αλυσιδας

Πηρε το ματι μου κάπου αυτη την Καλλιφωνη σε κοτερακι μικρο Σαντορινη να κανει βουτιες
Ας μεταφερθουμε καμιά δεκαρια χρόνια πίσω ... ισως και λιγο παραπανω.
η συγκεκριμένη όπως και πολλες σαν και του λογου της παλαιότερα , χωρις ινσταγκραμ και σοσιαλ
για να ανεβουν απλα σε κότερο , οχι στην Σαντορινη, ουτε καν στην Αιγινα , αλλά δεμενο σε μαρινα της Γλυφαδας κτλ
και σε ολο το προσωπικό της μαρίνας να επαιρναν τσιμπουκια ουτε καν θα παταγαν στην παραρέλα ( ρωτηστε το Μπραμπ τι μπορει να ειναι αυτο εκτος απο ζαχαροπλαστειο)
Το πιο πιθανο να τους εδιναν ενα τσιμπουκι και μετα να τις πετουσαν στα ψάρια ...

Τωρα με ολα τα σόσιαλ , καθε δευτερη φωτο ειναι κωλοτρυπιδα , η λαγνα πουτανίσια ποζα και υφος "θα στα κανω όλα φτανει να με σωσεις απο την μιζέρια μου"
ολες εχουν μία δυνατοτητα να μπουν σε ενα μαιμου κυκλο, οικονομικα λίγο καλυτερο, γιατι στα πολλα λεφτά δυσκολα να μπουνε ,
(εκει τα στεγανά ειναι πολυ δυνατα και οι αλλες κυριλε πουτανες κυνηγοι γαμπροκεφαλων τις εχουν φαει λαχανο αν πλησιάσουν , ειναι άλλη λιγκα αυτες .. )

Η μετρια προς καλη γκόμενα που ισως κάποια στιγμη παλαιοτερα να γαμουσε μια φτωχάτζα αντρας,
επειδη ηταν μικρος ο οριζοντας, μικρη περιοχη, στενός κυκλος, στο να διαφημιστει αυτη η γκόμενα σε περισσοτερο κοινο , εχει φυγει ανεπιστρεπτί.

Προφανως και πάλι τα σόσιαλ βοηθησαν τους παντες εκτός απο τους φτωχους αντρες ,
εκτος αν θεωρουν κέρδος να την παιζουν βλεποντας φωτο καθημερινων κοριτσιων και όχι πουτανάρες πλαστικες αμερικανικης τσοντας που εβλεπαν παλιά στην χωρις σοσιαλ εποχη.

:coffee:

ΥΓ ισως μονο ο Μπραμπ να καταλαβει και να αποδεχθει το παραπανω
Κυκλος ειναι αυτα,που καποια στιγμη θα κλεισει, κ ολες οι πουτανες θα επιστρεψουν στην αφανεια και την την απαξιωση
Ειναι φουσκα σαν το ΧΑΑ το 90 , αερα κοπανιστο πουλανε κ αυτες και θα ερθει το λιμιτ νταουν
Το ζητημα ειναι μεχρι να συμβει αυτο ποσοι απο τους(φτωχους ) ανδρες θα καταφερουν να παραμεινουν ανδρες η θα εχουν καταληξει ναυαγια κατεστραμενοι ευνουχοι αδερφες κωλομπες κτλ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.426
Πόντοι
12.756
Κυκλος ειναι αυτα,που καποια στιγμη θα κλεισει, κ ολες οι πουτανες θα επιστρεψουν στην αφανεια και την την απαξιωση
Ειναι φουσκα σαν το ΧΑΑ το 90 , αερα κοπανιστο πουλανε κ αυτες και θα ερθει το λιμιτ νταουν
Τ

παρηγοριά σου δίνεις τυπε μου ; :coffee:
Αυτα σκεφτεσαι για να περάσει η μέρα και να πας παρακάτω στην επόμενη ;; :coffee:

Το μουνι δεν εχει λιμιτι νταουν , δεν ειναι φουσκα , καμιά υπερπροσφορα μουνιων δεν οδηγησε σε μειωση τιμων ή επιλογων
ισα ισα αυξησε την επιλογη αυτων που εχουν τα φραγκα να διαλέξουν
Δεν υπαρχουν μουνια ιδιωτικης ετικετας οπως τα Μαράτα ..

Ποτε δεν ειχε πτωση η οικονομία γυρω απο το μουνι .. και ουτε προκειται να εχει , οσο θα υπαρχουν αντρες πανω σε αυτον τον πλανητη

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom