ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.430
- Πόντοι
- 5.006
Και στα δύο μέσα ειναισε ποια λίστα με τους μέγαλο-οφειλετες του δημόσιου ψαχνουμε τον νιπλη?
στα φυσικά ή στα νομικά πρόσωπα?
Και στα δύο μέσα ειναισε ποια λίστα με τους μέγαλο-οφειλετες του δημόσιου ψαχνουμε τον νιπλη?
2.999€ η βενζίνη στην Κω...σε ποια λίστα με τους μέγαλο-οφειλετες του δημόσιου ψαχνουμε τον νιπλη?
Βάλε κυρ Στέφανε..2.999€ η βενζίνη στην Κω...
Η πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα, η οποία ήταν και υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, προσφάτως είπε: «Το θέμα των καυσίμων είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία, στην οποία εμπλέκεται το κράτος και ο ΣΕΕΠΕ.Καύσιμα: Εκτοξεύτηκε μέχρι και τα 3 ευρώ η αμόλυβδη βενζίνη στα νησιά [πίνακας] - Οικονομικός Ταχυδρόμος - ot.gr
Τι αποκαλύπτει έρευνα του ΟΤwww.ot.gr
Και φέτα με 20€ το κιλό μόνο...Βάλε... Βάλε... Ένα κιλό ζαμπόν κυρ Στέφανε..
οι μπρουκληδες εδω τυπου λακης και νιπλης τρωνε απο προσουτο και πανωΒάλε... Βάλε... Ένα κιλό ζαμπόν κυρ Στέφανε..
Και τέσσερις σοκολάτες κυρ Στέφανε.. ξέρεις.. από εκείνες τις απλές που έχουν 3ευρωΚαι φέτα με 20€ το κιλό μόνο...
εγω τρωω καραλη με κοκκινο πιπερι,μαυρο πιπερι και μπουκοβο....ακριβα τα γαμηδια αλλα φετα την σιχαινομαιοι μπρουκληδες εδω τυπου λακης και νιπλης τρωνε απο προσουτο και πανω
είσαι κιμπαρης...στα έχω ξαναπειεγω τρωω καραλη με κοκκινο πιπερι,μαυρο πιπερι και μπουκοβο....ακριβα τα γαμηδια αλλα φετα την σιχαινομαι
Καλησπεριζω φίλο Αθηναίο ,μετά από αυτό φαίνεται ότι το φυσάς το χρήμα ,εγω τρωω καραλη με κοκκινο πιπερι,μαυρο πιπερι και μπουκοβο....ακριβα τα γαμηδια αλλα φετα την σιχαινομαι
Θα δουλεύεις 32ωρο σερί με το νέο νόμο?εγω τρωω καραλη με κοκκινο πιπερι,μαυρο πιπερι και μπουκοβο....ακριβα τα γαμηδια αλλα φετα την σιχαινομαι
Θα δουλεύεις 32ωρο σερί με το νέο νόμο?
θα μας τα κοψει ολα η επαρατη δεξια
ΣΤΗ ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ.εγω τρωω καραλη με κοκκινο πιπερι,μαυρο πιπερι και μπουκοβο....ακριβα τα γαμηδια αλλα φετα την σιχαινομαι
Ρε άντε ξεκολιαρα από δω μην μιλάς έτσι στον φίλο ΑθηναίοΣΤΗ ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ.
ΣΤΗ ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ.