Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.254
Πόντοι
12.756
Κυκλος ειναι αυτα,που καποια στιγμη θα κλεισει, κ ολες οι πουτανες θα επιστρεψουν στην αφανεια και την την απαξιωση
Ειναι φουσκα σαν το ΧΑΑ το 90 , αερα κοπανιστο πουλανε κ αυτες και θα ερθει το λιμιτ νταουν
Το ζητημα ειναι μεχρι να συμβει αυτο ποσοι απο τους(φτωχους ) ανδρες θα καταφερουν να παραμεινουν ανδρες η θα εχουν καταληξει ναυαγια κατεστραμενοι ευνουχοι αδερφες κωλομπες κτλ
ολοι γαμανε μωρε μαλακα και εσυ αν δεν ειναι μαλακες

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.659
Πόντοι
1.406
παρηγοριά σου δίνεις τυπε μου ; :coffee:
Αυτα σκεφτεσαι για να περάσει η μέρα και να πας παρακάτω στην επόμενη ;; :coffee:

Το μουνι δεν εχει λιμιτι νταουν , δεν ειναι φουσκα , καμιά υπερπροσφορα μουνιων δεν οδηγησε σε μειωση τιμων ή επιλογων
ισα ισα αυξησε την επιλογη αυτων που εχουν τα φραγκα να διαλέξουν
Δεν υπαρχουν μουνια ιδιωτικης ετικετας οπως τα Μαράτα ..

Ποτε δεν ειχε πτωση η οικονομία γυρω απο το μουνι .. και ουτε προκειται να εχει , οσο θα υπαρχουν αντρες πανω σε αυτον τον πλανητη
Δεν κατανοεις ,δεν ειπα οτι το μουνι εχει λιμιτ νταουν.Λογω του μουνιου σηκωνωμαστε απο το κρεβατι το πρωι.
Και ναι παντα οι λιγοι θα εχουν τα περισσοτερα και πιο καλα μουνια,οπως και ολα τα υπολοιπα αγαθα.Η ανωμαλια με τα σοσιαλ μιντια καθως και ολη αυτη η σεξουαλικη (και οχι μονο) υπερελευθερωση των γυναικων καποια στιγμη θα τελειωσει,ως φυσικο φαινομενο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.254
Πόντοι
12.756
Δεν κατανοεις ,δεν ειπα οτι το μουνι εχει λιμιτ νταουν.Λογω του μουνιου σηκωνωμαστε απο το κρεβατι το πρωι.
Και ναι παντα οι λιγοι θα εχουν τα περισσοτερα και πιο καλα μουνια,οπως και ολα τα υπολοιπα αγαθα.Η ανωμαλια με τα σοσιαλ μιντια καθως και ολη αυτη η σεξουαλικη (και οχι μονο) υπερελευθερωση των γυναικων καποια στιγμη θα τελειωσει,ως φυσικο φαινομενο
οσο υπαρχουν τα εκατομυρια μουνοδουλοι δεν θα τελειωσει....

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.659
Πόντοι
1.406
ολοι γαμανε μωρε μαλακα και εσυ αν δεν ειναι μαλακες
σωστα ,αλλα το ποσοστο των μαλακων ανεβαινει επικυνδινα

ΥΓ μην βγει κανας πουστης και πει οτι ειναι 41% θα τον γαμησω :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.254
Πόντοι
12.756
αυτοι που δεν ειναι μαλακες γαμανε ανθυπομετριες χοντρες κλπ μουνια 8 και πανω ελαχιστοτατοι τυχαιοι μη μαλακες
οχι φιλε....μπορει να μην γαμανε 9ρια ξερω γω αλλα ουτε μπαζα ουτε χοντρες....σοβαρα μετρημενα ατομα,με την δουλιτσα τους και μετρημενες σοβαρες γυναικες...

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.741
Πόντοι
3.556
εντωμεταξυ ολα τα νιαμου καταλάβανε τι σημαινει η πασαρέλα. ουτε ενας δε ρωτησε . που σημαινει οτι ολοι κοζαρουν απο φερετι, πρινσες κλπ

για αυτο ειμαστε τίγκα στον αφρό και τη πουτίγκα :wanker::wanker::wanker:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
οχι φιλε....μπορει να μην γαμανε 9ρια ξερω γω αλλα ουτε μπαζα ουτε χοντρες....σοβαρα μετρημενα ατομα,με την δουλιτσα τους και μετρημενες σοβαρες γυναικες...
οχι 8αρια ομως και πανω

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.659
Πόντοι
1.406
αυτοι που δεν ειναι μαλακες γαμανε ανθυπομετριες χοντρες κλπ μουνια 8 και πανω ελαχιστοτατοι τυχαιοι μη μαλακες
Τι να σου πω εγω βλεπω ζευγαρια,παντρεμενα αρκετα κιολας, που επειδη ειναι και μικρη η κενωνια εδω κ ξερεις πανω κατω τι βγαζει ο καθενας, και βλεπεις και μουναρες με ανθυπομετριους οχι ευκαταστατους...τωρα αν παρακολουθεις μονο το ινσταγκραμ οκ τα βλεπεις ολα παραμορφωμενα.:rolleyes:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.426
Πόντοι
12.756
Τι να σου πω εγω βλεπω ζευγαρια,παντρεμενα αρκετα κιολας, που επειδη ειναι και μικρη η κενωνια εδω κ ξερεις πανω κατω τι βγαζει ο καθενας, και βλεπεις και μουναρες με ανθυπομετριους οχι ευκαταστατους...τωρα αν παρακολουθεις μονο το ινσταγκραμ οκ τα βλεπεις ολα παραμορφωμενα.:rolleyes:

Που ειναι το "εδω" τυπε ;; Σπιναλόγκα μένεις;;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.559
Πόντοι
3.846
παρηγοριά σου δίνεις τυπε μου ; :coffee:
Αυτα σκεφτεσαι για να περάσει η μέρα και να πας παρακάτω στην επόμενη ;; :coffee:

Το μουνι δεν εχει λιμιτι νταουν , δεν ειναι φουσκα , καμιά υπερπροσφορα μουνιων δεν οδηγησε σε μειωση τιμων ή επιλογων
ισα ισα αυξησε την επιλογη αυτων που εχουν τα φραγκα να διαλέξουν
Δεν υπαρχουν μουνια ιδιωτικης ετικετας οπως τα Μαράτα ..

Ποτε δεν ειχε πτωση η οικονομία γυρω απο το μουνι .. και ουτε προκειται να εχει , οσο θα υπαρχουν αντρες πανω σε αυτον τον πλανητη
Πολύ σωστά. Καλλιεργείται το όνειρο "έλα μωρέ γιατί να σπουδάζεις και μετά να δουλεύεις όλη μέρα, με το μισθό σου θα πας Μύκονο; Κάνε εκεί μια πλαστική στα βυζιά, βάλε ένα στρινγκ ,κάνε και only fans να χώνεις δονητές στις τρύπες σου και όλα καλά".

Πολλές κοπέλες ζουν με αυτό το όνειρο και δε βλέπω να το παρατάνε έτσι εύκολα. Από την άλλη ρε παιδιά ,το έχω γράψει και αλλού αλλά θα το ξαναγράψω.

Κάθε καλοκαίρι στην Κρήτη έβρισκα μέσω tinder 1 ματσάρισμα / εβδομάδα. Δεν είμαι κανένας περιζήτητος αλλά όλο και κάτι γινόταν και μάλιστα χωρίς συνδρομή. Τα τελευταία 2 καλοκαίρια ξηρασία πλήρης. Φέτος έβαλα και συνδρομή τίποτα. Τελικά με διαπραγματεύσεις βγήκα με μία Ρουμάνα 5/10 ετών 47, εντελώς μαλακισμένο άτομο χάλια το ραντεβού. Σε κάποια στιγμή μου δείχνει το tinder της και η λίστα από άντρες δεν τελείωνε. Ούτε καν όλα τα προφίλ δεν υπήρχε περίπτωση να δει. Από όλες τις ηλικίες κυρίως Έλληνες μου είπε. Άντε τώρα αυτό το μπάζο να μην κάνει τη δύσκολη.
Μία τέτοια πριν 5 χρόνια θα παρακαλούσε να τη γαμήσει κανένας μπάκουρος που γαμάει κάθε που γίνοντια Ολυμπιακοί Αγώνες.
Τώρα βλέπει ο άλλος ξένο γυναικείο όνομα, ηλικία 50, φωτογραφία από το σκύλο της, σε απόσταση 200 χλμ του λέει ένα να πιούμε καφέ να γνωριστούμε και φεύγει πετώντας. Επειδή τα έχω κάνει και εγώ αυτά τα λάθη, έχω να πω ότι φταίμε εμείς οι άντρες. Και για μένα και λόγω ηλικίας είναι αργά, για σας τους νεότερους το λέω, ρίξτε και κανένα άκυρο στα καβαλημένα μπάζα καλό θα τους κάνετε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.426
Πόντοι
12.756
Σαχλαμαρες που λεει και ο κολομπιανος

Ακου να δεις , σε μικρες και στενες κοινωνιες με στερεότυπα και διάφορα άλλα επαρχιακά
που η αλλη δεν μπορει να βγαλει την κωλοτρυπιδα της φόρα παρτιδα στα σοσιαλ ,
η δεν της κοβει και πολυ να κάνει ψευτικο προφίλ γιατι θα την παρουν χαμπαρι αμεσως και θα την τουφεκισουν στην πλατεία του νομου ή χωριου
και θα βγει αφισα και ανακοινωση τυπου ιντερπολ σε ολη τη επικρατεια με τιτλο " Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ", τότε ναι εκει θα δεις και ζευγάρια κανονικα ,
που μπορει να εχει ο αλλος ενα 8αρακι μουνι ισως και λιγο παραπανω ( γιατι και πανω απο το 9 ειναι και πουτανοστολισμοι και υφος στην εξίσωση )
και να του μεινει το μουνι για καιρο , να την φουσκωσει και με 2 παιδιά και να σπασει αυτη και να πει , ωπαλακια , καλα ειμαστε εδω με τα ολα μας ..

Αλλα ολα τα 4αρακια και πανω, στα χωριά και γενικα σε περιεργες περιοχες ξερουν βαθειά μεσα τους και ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ οτι αμα ηταν αλλιως οι συνθηκες τους θα ειχαν καλυτερη μοιρα , αν ανεβαζαν ανα 2 φωτο λιγο κωλοτρυπα

Τελευταία τροποποίηση:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.659
Πόντοι
1.406
Ακου να δεις , σε μικρες και στενες κοινωνιες με στερεότυπα και διάφορα άλλα επαρχιακά
που η αλλη δεν μπορει να βγαλει την κωλοτρυπιδα της φόρα παρτιδα στα σοσιαλ ,
η δεν της κοβει και πολυ να κάνει ψευτικο προφίλ γιατι θα την παρουν χαμπαρι αμεσως και θα την τουφεκισουν στην πλατεία του νομου ή χωριου
και θα βγει αφισα και ανακοινωση τυπου ιντερπολ σε ολη τη επικρατεια με τιτλο " Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ", τότε ναι εκει θα δεις και ζευγάρια κανονικα ,
που μπορει να εχει ο αλλος ενα 8αρακι μουνι ισως και λιγο παραπανω ( γιατι και πανω απο το 9 ειναι και πουτανοστολισμοι και υφος στην εξίσωση )
και να του μεινει το μουνι για καιρο , να την φουσκωσει και με 2 παιδιά και να σπασει αυτη και να πει , ωπαλακια , καλα ειμαστε εδω με τα ολα μας ..

Αλλα ολα τα 7αρακια στα χωριά και γενικα σε περιεργες περιοχες ξερουν βαθειά μεσα τους και ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ οτι αμα ηταν αλλιως οι συνθηκες τους θα ειχαν καλυτερη μοιρα , αν ανεβαζαν ανα 2 φωτο λιγο κωλοτρυπα
βρε εχει παντου πουταναρες μη νομιζεις,ειδικα πιο μικρες ηλικιες που στο μουνι τους ολα ,και ξεπουλιουνται ηδη στο ινσταγκραμ
Και δεν τις πυροβολουνε σε καμια πλατεια ,μη σου πω τις καμαρωνουνε κιολας:cheesy:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.426
Πόντοι
12.756
Πάντως μετά την δημιουργία των σοσιαλ το ρητό που είναι 100% σωστό είναι :

Δεν είστε άσχημοι , φτωχοί είστε

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ