cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 14.265
- Πόντοι
- 3.556
Έχω βγάλει το σκάφος τύπεΈλα μαν τι λέει έτοιμη η πισίνα να έρθω
Έχω βγάλει το σκάφος τύπεΈλα μαν τι λέει έτοιμη η πισίνα να έρθω
Που Ελευσίνα ναυπηγεία?Έχω βγάλει το σκάφος τύπε
Για μπάνια ξεκινησα πριν κάνα δυωρο.Πλεμπαιοι ξεκινήσατε τα μπάνια του λαού η ακόμα !
Νέα ζωή τύπε σε οικόπεδοΠου Ελευσίνα ναυπηγεία?
εχεις παει και συ στη γλυστρα να ριξεις το σκαφος?Για μπάνια ξεκινησα πριν κάνα δυωρο.
Αλλού πάω. ΚΑΙ σκάφος θα ρίξω ΚΑΙ καγιάκ. Μόνο μην με βάλει μέσα να πάει για ψάρεμα ο αδερφος γιατί θα πιάσει τ' αρχιδια μου. Είμαι γκαντεμης βλεπεις...εχεις παει και συ στη γλυστρα να ριξεις το σκαφος?
Νέα ζωή τύπε σε οικόπεδο
me tzin den gamhse kaneiseklekto
θα την παει προφητη ηλια για κακαβια και θα γονατισειme tzin den gamhse kaneis
προφητη λια ειχε ουφαδικο παλια με την καλυτερη θεα της αθηνας.θα την παει προφητη ηλια για κακαβια και θα γονατισει
οταν θα μας ομιλεις θα εισαι ντυμενος και οχι με φανελα τιραντε και σωβρακο.δεν γαματε ουτε με σμοκιν
Με πράσινη φανέλα είναι και έρχεται να σεπροφητη λια ειχε ουφαδικο παλια με την καλυτερη θεα της αθηνας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οταν θα μας ομιλεις θα εισαι ντυμενος και οχι με φανελα τιραντε και σωβρακο.
καλησπερα φιλε αδειουχε.
καλησπερα φιλε-μπαρε...σορτσακι,ΠΑΝΤΑ χωρις μπλουζα σπιτι και παντοφλες αντιντας....προφητη λια ειχε ουφαδικο παλια με την καλυτερη θεα της αθηνας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οταν θα μας ομιλεις θα εισαι ντυμενος και οχι με φανελα τιραντε και σωβρακο.
καλησπερα φιλε αδειουχε.
αχνοφαινεται ορχις.Με πράσινη φανέλα είναι και έρχεται να σε
Καλησπέρα φίλε Αθηναιοδεν γαματε ουτε με σμοκιν
μυρισε αντριλα,τι φουμαρεις?γευση βερυκοκο?καλησπερα φιλε-μπαρε...σορτσακι,ΠΑΝΤΑ χωρις μπλουζα σπιτι και παντοφλες αντιντας....
Η παντόφλες είναι διχάλα;καλησπερα φιλε-μπαρε...σορτσακι,ΠΑΝΤΑ χωρις μπλουζα σπιτι και παντοφλες αντιντας....