shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Πώς τον βλεπεις θα αντέξει;κατσε να σου πει μαριναδα ο αγιος.
Πώς τον βλεπεις θα αντέξει;κατσε να σου πει μαριναδα ο αγιος.
Κατσίκι φρικασέ στην Τήνο,ανασταίνει νεκρούςτα σεσκουλα πως τρωγονται?
ρε μλκ μεγαλυτερους καραγκιοζηδες απο τους βαζελους εχεις ξαναδει,κομπλεξικοι μεχρι αηδιας.Κατσίκι φρικασέ στην Τήνο,ανασταίνει νεκρούς
τα σεσκουλα πως τρωγονται?
Προσφυγάκια από κάπου συγκεκριμένα?Με προσφυγάκια τηγανητά και σκορδαλιά.
Προσφυγάκια από κάπου συγκεκριμένα?
Ασυνόδευτα.Προσφυγάκια από κάπου συγκεκριμένα?
Υπάρχουν και εξαιρέσεις,δεν είναι όλοι έτσι.ρε μλκ μεγαλυτερους καραγκιοζηδες απο τους βαζελους εχεις ξαναδει,κομπλεξικοι μεχρι αηδιας.
βγαλανε και βιντεακι με τον περσυνο αποκλισμο μας απο τον αταμαν,το τριποντο του σλουκα με την φενερ και ενα ακομα μπαζερ με μιχαλιουκ,ο σχεδιασμος βεβαια του βαζελου ειναι κατα 70% οι επιλογες μας.και παρολα αυτα μια σοβαρη μεταγραφη εχουν κανει και πρηζουν μπαλες,μια φορα πουτανα ΠΑΝΤΑ πουτανα.
ειναι ωραιο να βλεπεις τους περηφανους ζελες να τσιμπουκωνουν τον πρεζακια που καποτε φτυνανε,κανανε επεισοδια και διαδηλωσεις εξω απο το σπιτι του,που τους εβριζε ο τρακης και τωρα τους εχει να του γλυφουν τα ποδαρια.Υπάρχουν και εξαιρέσεις,δεν είναι όλοι έτσι.
Το βίντεο είναι κατ'εντολην του πρεζάκια για να μας την σπάσουν.
Για 4-5 μέρες που λες να πάω μετά την Σκόπελο?ειναι ωραιο να βλεπεις τους περηφανους ζελες να τσιμπουκωνουν τον πρεζακια που καποτε φτυνανε,κανανε επεισοδια και διαδηλωσεις εξω απο το σπιτι του,που τους εβριζε ο τρακης και τωρα τους εχει να του γλυφουν τα ποδαρια.
περηφανια και ηθος διδασκουν για αλλη μια φορα.
σαν τη χαλκιδικη δεν εχει.Για 4-5 μέρες που λες να πάω μετά την Σκόπελο?
Το έχω σκεφτεί αλλά βαριέμαι την οδήγηση τόσες ώρες.σαν τη χαλκιδικη δεν εχει.
στουπα.Το έχω σκεφτεί αλλά βαριέμαι την οδήγηση τόσες ώρες.
Άλλο?
Το σημείωσα, ήταν στα υπ' όψιν η ευρύτερη περιοχή.στουπα.
Μου αρέσει που τους δίνεις παραπάνω σημασία από ότι αξίζουνειναι ωραιο να βλεπεις τους περηφανους ζελες να τσιμπουκωνουν τον πρεζακια που καποτε φτυνανε,κανανε επεισοδια και διαδηλωσεις εξω απο το σπιτι του,που τους εβριζε ο τρακης και τωρα τους εχει να του γλυφουν τα ποδαρια.
περηφανια και ηθος διδασκουν για αλλη μια φορα.
βορεια ευβοια αλλα εχεις παει σκοπελο μια απο τα ιδια.Το σημείωσα, ήταν στα υπ' όψιν η ευρύτερη περιοχή.
καταντια.δεν θα υπαρξει ελεος απο τη νεα σεζον θα τους παω γαμιωντας ολους κενεντι παιχτρονι θα γαμησει και το κλεφτοβαρ μαζι.Μου αρέσει που τους δίνεις παραπάνω σημασία από ότι αξίζουν
βορεια ευβοια αλλα εχεις παει σκοπελο μια απο τα ιδια.
οποτε μεσσηνια η αιγινα απο νησι που ειναι διπλα
μενουμε αθηνα μενουμε ασφαλης.Πολύς κόσμος παντού, μου την δίνει στα νεύρα αυτό.
μην εισαι επιθετικος γιατι θα γαμηθειςκαταντια.δεν θα υπαρξει ελεος απο τη νεα σεζον θα τους παω γαμιωντας ολους κενεντι παιχτρονι θα γαμησει και το κλεφτοβαρ μαζι.