athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.234
- Πόντοι
- 12.756
μονο καπνικο ατμο βρε μαλακα τι βερυκοκο και μαλακιες μου λες γαμω την ΚΑΥΤΗ αμστελ σουμυρισε αντριλα,τι φουμαρεις?γευση βερυκοκο?
μονο καπνικο ατμο βρε μαλακα τι βερυκοκο και μαλακιες μου λες γαμω την ΚΑΥΤΗ αμστελ σουμυρισε αντριλα,τι φουμαρεις?γευση βερυκοκο?
Μην τον παρεξηγείς λογικό είναι έρχεται πουτσα από τον πράσινη φανέλαμονο καπνικο ατμο βρε μαλακα τι βερυκοκο και μαλακιες μου λες γαμω την ΚΑΥΤΗ αμστελ σου
ε βεβαια η καπνιζεις δεν καπνιζεις.μονο καπνικο ατμο βρε μαλακα τι βερυκοκο και μαλακιες μου λες γαμω την ΚΑΥΤΗ αμστελ σου
Αφιερωμένο σε ποιόν , στον Νιπλη ;με ματια δακρυσμενα με κοιτας
ξεχνας τις νυχτες μονη σου μεθας
με ματια δακρυσμενα μου μιλας
στους δρομους τωρα μονη σου γυρνας
λες πως δεν μ'αγαπας
μα μεσα σου πονας
ματια θλιμμενα παραπονεμενα
θα το κοψω και αυτο ρε μαλακα εδω εκοψα το τσιγαρο που εκανα 3 πακετα να πουμε την ημεραμε ματια δακρυσμενα με κοιτας
ξεχνας τις νυχτες μονη σου μεθας
με ματια δακρυσμενα μου μιλας
στους δρομους τωρα μονη σου γυρνας
λες πως δεν μ'αγαπας
μα μεσα σου πονας
ματια θλιμμενα παραπονεμενα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ε βεβαια η καπνιζεις δεν καπνιζεις.
Με στολή ψαρά όμως και ψαροντούφεκο μπορεί να φάμε κανένα χταποδάκιδεν γαματε ουτε με σμοκιν
Μη βριζεις μαν ηρεμαθα το κοψω και αυτο ρε μαλακα εδω εκοψα το τσιγαρο που εκανα 3 πακετα να πουμε την ημερα
με επνιξε το δικιοΜη βριζεις μαν ηρεμα
ο σεσκουλας να δουμε ποτε θα κοψει τον εθισμο σε σενα.θα το κοψω και αυτο ρε μαλακα εδω εκοψα το τσιγαρο που εκανα 3 πακετα να πουμε την ημερα
Τι τσιμπησες?με επνιξε το δικιο
ψαρακι,σαλαταΤι τσιμπησες?
που διακοπαρεις?ψαρακι,σαλατα
Για πες που τριγυρνάς;Με στολή ψαρά όμως και ψαροντούφεκο μπορεί να φάμε κανένα χταποδάκι
Τι τσίμπησες?ο σεσκουλας να δουμε ποτε θα κοψει τον εθισμο σε σενα.
Σπίτι μου, έχω βάλει παγοκύστη στο πόδι...Για πες που τριγυρνάς;
δεν εχω φυγει ακομα.....ψωλαρω Γλυφαδα μεχρι να παω διακοπουλεςπου διακοπαρεις?
καλα σου κατσε θα γλυτωσεις και το 4ημερο εξοδο.Τι τσίμπησες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σπίτι μου, έχω βάλει παγοκύστη στο πόδι...
Τι ριφιφι!Θα το γράψω και στο νήμα των γύφτων, προσοχή στα ΣΕΑ της Shell κοντά στα διόδια της Τραγάνας.
ολο το χρονο ψωλαρεις σιγα τη διαφορα.δεν εχω φυγει ακομα.....ψωλαρω Γλυφαδα μεχρι να παω διακοπουλες
ντροπη ρε μαλακα....με τρωει το αγιαζι,το κρυο,ο ηλιος,ο καυσωνας,η υγρασιαολο το χρονο ψωλαρεις σιγα τη διαφορα.