brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.241
- Πόντοι
- 2.606
γιατι δεν γαμας τυπε?Απλά βαριόμουν, δε νύσταζα και είπα να κάνω λίγη δουλειά...![]()
γιατι δεν γαμας τυπε?Απλά βαριόμουν, δε νύσταζα και είπα να κάνω λίγη δουλειά...![]()
δεν είναι και οι ειδικοί εδώ να σε κατευθύνουνΕτοιμάσου, δε μπορώ να πω παραπάνω...![]()
Πάρε τηλ τον Βαρο να ετοιμαστείΕτοιμάσου, δε μπορώ να πω παραπάνω...![]()
εμεις με τα εσωτερικα τυπε ειμαστε μπουκαδοροικανει μπίζνες με τα εξωτερικά
αν εστελνες και συ μειλ δεν θα σε ειχε ξυπνησει τυπεΜε πήρε η 10χρονη ανηψιά μου από Καναδά 04.30 να μου πει ότι θέλει να πάμε νεροτσουλίθρες όταν έρθουν την άλλη εβδομάδα και με ρώτησε "δεν πιστεύω να κοιμόσουν θείε"....
![]()
μαλιστα...για πεςκαλη φαση αμα με σκουντηξει η δικια μου κανα βραδυ καβλωμενη να την εγαμησω και βαριεμαι θα της πω εχω να στειλω κατι μειλ![]()
θες να σου επισυναψω αρχειο τυπε εδω η να το βαλω στο καταλληλο νημα ?μαλιστα...για πες![]()
επρεπε να πεις οτι βλεπεις κατι πολυ ενδιαφερον....Με πήρε η 10χρονη ανηψιά μου από Καναδά 04.30 να μου πει ότι θέλει να πάμε νεροτσουλίθρες όταν έρθουν την άλλη εβδομάδα και με ρώτησε "δεν πιστεύω να κοιμόσουν θείε"....
![]()
εδω που ειμαστε λιγοι και καλοι ρεθες να σου επισυναψω αρχειο τυπε εδω η να το βαλω στο καταλληλο νημα ?![]()
Ti shimpises?μαλιστα...για πες![]()
ταχινι μελι,ταχινι κραμπερι,ταχινι πρεβιοτικα,ταχινι με πρωτεινηTi shimpises?
Το ταχίνι με κραμπερι καλή γεύση;ταχινι μελι,ταχινι κραμπερι,ταχινι πρεβιοτικα,ταχινι με πρωτεινη
γαμαει...Το ταχίνι με κραμπερι καλή γεύση;
εισαι ματακιας τυπε?εδω που ειμαστε λιγοι και καλοι ρε
ρε μαλακα πλακωσες τα κατρουτσα πρωινιατικα-μεσημεριατικα;εισαι ματακιας τυπε?το ξερει η κυρα?