Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.971
- Πόντοι
- 3.656
σκληρά και ακατάπαυσταΔουλεύουμε, δε παίζουμε...
σκληρά και ακατάπαυσταΔουλεύουμε, δε παίζουμε...
Καλημέρα-σπέρα από το λιμάνι!σκληρά και ακατάπαυστα
Για πες μας πόσες μέρες πήρε η ασφαλτόστρωση στην τρύπα του Καραμανλή....καλησπερα ΚΥΡΙΕ-ΜΠΙΡΛΑ
Σε ώρες θα μας πει, σερί το πήγε...Για πες μας πόσες μέρες πήρε η ασφαλτόστρωση στην τρύπα του Καραμανλή....
καλημερα,σπερα απο την παραλιαΚαλημέρα-σπέρα από το λιμάνι!
Δουλεύεις?καλημερα,σπερα απο την παραλια
σκληρά και ακατάπαυσταΔουλεύεις?
Και εμείς ΚΥΡΙΕ Αθηναιε.με λιγα λογια κανετε καραπουτσαριο
και εγω ΔΟΥΛΕΥΩ
μαλλον θα ειναι στα ντουζΚαι εμείς ΚΥΡΙΕ Αθηναιε.
Οι ποινικοι δεν προαυλιζονται λόγω καύσωνα?
Έχω ξυπνήσει από τις 4.30 να στείλω μαιλ, στις 6.30 για μπάνιο, κατά τις 9 ξανά τηλέφωνα-μαιλ κλπ...με λιγα λογια κανετε καραπουτσαριο
και εγω ΔΟΥΛΕΥΩ
τυπε τα μειλ στις 4 το πρωι φευγουν πιο γρηγορα η πιο φθηνα ?Έχω ξυπνήσει από τις 4.30 να στείλω μαιλ, στις 6.30 για μπάνιο, κατά τις 9 ξανά τηλέφωνα-μαιλ κλπ...
Διακοπάρες...
κανει μπίζνες με τα εξωτερικάτυπε τα μειλ στις 4 το πρωι φευγουν πιο γρηγορα η πιο φθηνα ?
Απλά βαριόμουν, δε νύσταζα και είπα να κάνω λίγη δουλειά...τυπε τα μειλ στις 4 το πρωι φευγουν πιο γρηγορα η πιο φθηνα ?
Τι τσιμπίσες;Έχω ξυπνήσει από τις 4.30 να στείλω μαιλ, στις 6.30 για μπάνιο, κατά τις 9 ξανά τηλέφωνα-μαιλ κλπ...
Διακοπάρες...
Κάτι σχέδια έψαχνα...κανει μπίζνες με τα εξωτερικά
Φρέντο καπουτσίνο, γιαούρτι, κουλούρι πολύσπορο με ντε μεκ Φιλαδέλφεια και γαλοπούλαΤι τσιμπίσες;
ριφιφί?Κάτι σχέδια έψαχνα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φρέντο καπουτσίνο, γιαούρτι, κουλούρι πολύσπορο με ντε μεκ Φιλαδέλφεια και γαλοπούλα
Ετοιμάσου, δε μπορώ να πω παραπάνω...ριφιφί?