Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.579
- Πόντοι
- 3.556
Τι είναι αυτόθα παω...
![]()
Τι είναι αυτόθα παω...
![]()
Για μασατζίδικο το κόβωΤι είναι αυτό![]()
Μου' φυγε το παγωτό lemon pie από την μύτη και περνούσε και ένα τέλειο κωλαράκι από δίπλα...ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ...
ΑΜΕΣΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...
ΔΗΜΕΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΩΝ,ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4000,ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ![]()
Μου αρέσει που την πιο άγρια ποινή,την έγραψες με μη έντονη κεφαλαία γραμματοσειράΓΑΜΙΟΛΕΣ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ...
ΑΜΕΣΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...
ΔΗΜΕΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΩΝ,ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4000,ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ![]()
προτείνω εσωτερική ψηφοφορία μόνο σε αυτό το νήμα για να βρεθεί η χασαποταβέρνα που θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα της Λέσχης.
Εγώ όχι. Δεν μου αρέσει το καινούριο άβαταρ του.Στηρίζω Άγιο.
![]()
mahna mahna?Εγώ όχι. Δεν μου αρέσει το καινούριο άβαταρ του.![]()
O Animal είναιmahna mahna?
Ποια είναι αυτή ρε μπινέ?Αρχικά δεν είχα σκοπό να την ποσταρω και με την όπισθεν για να μην πάθει τίποτα ο @The Saint* αλλά θα φωνάζει και τι σε νοιάζει σένα αν εγώ θέλω να πάθω ανακοπή! Και από μπρος και από πίσω λοιπόν.
Καλημέρα!
![]()
![]()
Κατηγορία step daughter ή cousin ή niece πιστεύω ...Ποια είναι αυτή ρε μπινέ?
Έχουμε μεγάλη ανάγκη το όνομα της...
το έχεις τερματίσει το χαμπ ε?Κατηγορία step daughter ή cousin ή niece πιστεύω ...![]()
καλησπερα ΚΥΡΙΕ-ΜΠΙΡΛΑτο έχεις τερματίσει το χαμπ ε?
Τα σέβη μου στην ραχοκοκαλιά της χωρας!καλησπερα ΚΥΡΙΕ-ΜΠΙΡΛΑ
Δουλεύουμε, δε παίζουμε...Τα σέβη μου στην ραχοκοκαλιά της χωρας!