athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.011
- Πόντοι
- 12.756
Το Σαββατοκύριακο να δεις τι θα γίνει...Ρε μουνη πολλή δουλειά λέμε ζέστη καύσωνας λιβας...μην κοροϊδεύεις έναν σκληρά εργαζομενο
Το διάβασα....κλίμα, θα μας κόψει τον κωλο η ΔΕΗ κλπΤο Σαββατοκύριακο να δεις τι θα γίνει...
Αν είναι αλήθεια αυτό που διάβασα,την Κυριακή θα βαρέσει 45-46άριαΤο Σαββατοκύριακο να δεις τι θα γίνει...
ΤΟΣΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΑΣ....Αν είναι αλήθεια αυτό που διάβασα,την Κυριακή θα βαρέσει 45-46άρια
Το διάβασα....κλίμα, θα μας κόψει τον κωλο η ΔΕΗ κλπ
Αυτό θα γίνει, αυτό είδα κι εγώ.Αν είναι αλήθεια αυτό που διάβασα,την Κυριακή θα βαρέσει 45-46άρια
Βρε τραβάτε μουνόπαναΆντζελος μπάχαλο έβγαλε γλώσσα σε πράσινους Αθηναίε.....
Δικός σου.. .
ΣΚΑΣΜΟΣ ΜΠΟΥΣΤΗΒρε τραβάτε μουνόπανα
Νομίζω ότι παρεκτρέπεσαι...ΣΚΑΣΜΟΣ ΜΠΟΥΣΤΗ
Βρε τραβάτε μουνόπαναΆντζελος μπάχαλο έβγαλε γλώσσα σε πράσινους Αθηναίε.....
Δικός σου.. .
Φύγε ρε κωλομπαρα τεμπέληΣΚΑΣΜΟΣ ΜΠΟΥΣΤΗ
Γαμιολα.....Βρε τραβάτε μουνόπανα
Φύγε ρε κωλομπαρα τεμπέλη
Εκτός Ελλάδας ή εντός των συνόρων?Αυτό θα γίνει, αυτό είδα κι εγώ.
Εν τω μεταξύ, θα είναι η πρώτη μέρα άδειάς μου, μακριά από Αθήνα...
στο νικι μπιτσ στην κυανη ακτη περναει πλακες πεζοδρομειου στη λεωφορο κρουαζετ το πρωιΠου είσαι?
Περιοχή
Κοροϊδεύεις μουνη γιατί έχεις λεφτά και είσαι απλας ενώ εγώ μεροκαματιαρηςστο νικι μπιτσ στην κυανη ακτη περναει πλακες πεζοδρομειου στη λεωφορο κρουαζετ το πρωι
Έλα ρε είναι μπρούκλης?Κοροϊδεύεις μουνη γιατί έχεις λεφτά και είσαι απλας ενώ εγώ μεροκαματιαρης
Έτσι με τον κωλομπαρά.ΣΚΑΣΜΟΣ ΜΠΟΥΣΤΗ
Εντός, ΣποράδεςΕκτός Ελλάδας ή εντός των συνόρων?
Αν έκανες παρέα με φίλο Νιπλη θα είχες και εσύ φράγκαΚοροϊδεύεις μουνη γιατί έχεις λεφτά και είσαι απλας ενώ εγώ μεροκαματιαρης
λες να με κανας γονος και δεν το γνωριζα ?Έλα ρε είναι μπρούκλης?
Τον είχα για σκληρά εργαζόμενο άσβερκο γαύρο στα ναυπηγεία στο Πέραμα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έτσι με τον κωλομπαρά.
kai γω μια φορα το βραδυ σχολαω.τυπε μονο μια φορα το βραδυ τρωω πρεπει να περιμενεις