brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.746
- Πόντοι
- 2.606
ο βολκανος θελει αστερα ετοιμασου να πουλησεις το σαξο να πληρωσεις τις ξαπλωστρεςBLACK RAM εχει μονο το καταστημα
ο βολκανος θελει αστερα ετοιμασου να πουλησεις το σαξο να πληρωσεις τις ξαπλωστρεςBLACK RAM εχει μονο το καταστημα
δεν φτανει ρε μαλακαο βολκανος θελει αστερα ετοιμασου να πουλησεις το σαξο να πληρωσεις τις ξαπλωστρες
Άλλη εβδομάδα ξανακατεβαινω
Κανόνισε ξανά τις κοστσρικανες διότι με τον μπατζανακη δεν βλέπω φως
Α και κλείσε αστέρα Βουλιαγμένης ...ο κύριος Κυριάκος πλήρωσε γεωργικές επιδότησεις κ πρέπει να πάνε σε σωστό σκοπό ..κ τρεις ΜΟËT
Πρόσεχε με ποιόν συναγελάζεσαι....δεν φτανει ρε μαλακα
Σιγά να μην έχουν οι μπουγάτσες μετάξι!Καλησπέρα τσολιά της Β.Ε ,για πες έχετε και επάνω μετάξι;
Για να ξεπλένουμε τα πόδια από την άμμο τις θέλω τις μοετBLACK RAM εχει μονο το καταστημα
σας βλεπω για ινδιανο ζουμπεριδεν φτανει ρε μαλακα
κλεισε μια καμπανα απο παρτη σου για μενα και κυρα και ασε τα σαπιαΓια να ξεπλένουμε τα πόδια από την άμμο τις θέλω τις μοετ
To black ram για αποστείρωση των κρυστάλλινων Βοημίας ποτηριων
Έχω κ το δικό μου που πιάνει κανένα τριακοσαριδεν φτανει ρε μαλακα
ασε τυπε εσενα σε εχω ικανο να πας να ανοιξεις την μαγνητικη κλειδαρια εισοδου της καμπανας με μαρκετ παςκλεισε μια καμπανα απο παρτη σου για μενα και κυρα και ασε τα σαπια
ουτε αυτο δεν παιρνω ρεασε τυπε εσενα σε εχω ικανο να πας να ανοιξεις την μαγνητικη κλειδαρια εισοδου της καμπανας με μαρκετ πας
σκας ηπειρωτισσα και ρωτας αν ειναι κοινωνικο παντοπωλειο τυπε ?ουτε αυτο δεν παιρνω ρε
αφου βρε μαλακα σου λεω δεν παιρνω μαρκετ παςς τι κοινωνικο παντοπωλειο μου λεςσκας ηπειρωτισσα και ρωτας αν ειναι κοινωνικο παντοπωλειο τυπε ?
Ο κύριος Κυριάκος, ο πρωθυπουργός τικ-τοκερ...αφου βρε μαλακα σου λεω δεν παιρνω μαρκετ παςς τι κοινωνικο παντοπωλειο μου λες
με θεωρει υψηλομισθο ο κυριος Κυριακος
γιατι τυπε επειδη αγοραζεις μια φορα το χρονο λαγκαβουλιν απο το σκλαβενιτη?αφου βρε μαλακα σου λεω δεν παιρνω μαρκετ παςς τι κοινωνικο παντοπωλειο μου λες
με θεωρει υψηλομισθο ο κυριος Κυριακος
ειναι ο μπαγασας πολυπραγμωνΟ κύριος Κυριάκος, ο πρωθυπουργός τικ-τοκερ...
ισως.....εσυ που το φυσας μουνακι στειλε εμβασμα να φαμε τομαχωκγιατι τυπε επειδη αγοραζεις μια φορα το χρονο λαγκαβουλιν απο το σκλαβενιτη?
μπιφ μπαρ θα σε παω αστερα αλλα αμα περισσεψει φαγητο θα πεις στο σερβιτορο συγνωμη αυτα μπορειτε να μας τα κανετε πακετο?ειναι ο μπαγασας πολυπραγμων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ισως.....εσυ που το φυσας μουνακι στειλε εμβασμα να φαμε τομαχωκ
για το σκυλακι μουμπιφ μπαρ θα σε παω αστερα αλλα αμα περισσεψει φαγητο θα πεις στο σερβιτορο συγνωμη αυτα μπορειτε να μας τα κανετε πακετο?
Θα φτάσει η ώρα που θα τον έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ.κοιμαται αυτος τωρα
ισως.....εσυ που το φυσας μουνακι στειλε εμβασμα να φαμε τομαχωκ