athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.011
- Πόντοι
- 12.756
καλησπερα φιλε-μπαρεkai γω μια φορα το βραδυ σχολαω.
καλησπερα φιλε-μπαρεkai γω μια φορα το βραδυ σχολαω.
δεν σε καλησπεριζω μεχρι να δω τι σκατιλικια γραφετε στο νημα της πρωκτοβαζελας.καλησπερα φιλε-μπαρε
πηγαινεδεν σε καλησπεριζω μεχρι να δω τι σκατιλικια γραφετε στο νημα της πρωκτοβαζελας.
ενταξει κρατησατε επιπεδο μονο μια χαμουρα εβαλε ενα καρτουν αλλα ξεχασε ποιος εκανε πρωκροραφες φετος.πηγαινε
εχω υψηλο επιπεδο ειναι γνωστο τοις πασοιενταξει κρατησατε επιπεδο μονο μια χαμουρα εβαλε ενα καρτουν αλλα ξεχασε ποιος εκανε πρωκροραφες φετος.
Στα υπόγεια είναι η θέαεχω υψηλο επιπεδο ειναι γνωστο τοις πασοι
40 χρόνια πίσω μας πας ρε γαμιόλη ..........gamiosaste oles
ωραια δροσαδα η επονομαζομενη δροσαδα μιτσουμπισι σα τους τυφωνες και τις καταιγιδες
ρε μαλακα εμαθες οτι γαμαμε και μας περασες για τιποτα μπαρμαν?Θα ήθελα να φτιάξω μια παραλλαγή του τεκίλα σανράϊς , αντί να είναι με πορτοκάλι να είναι με λεμόνι ......
Προφανώς η τεκίλα παραμένει σταθερή, αντί για χυμό πορτοκάλι μπαίνει λεμόνι την κόκκινη γρεναδίνη, να την αντικαταστήσω με γρεναδίνη (marie brizard) λάϊμ ;;
ρε μαλακα εμαθες οτι γαμαμε και μας περασες για τιποτα μπαρμαν?
εγω πινω ουζο τικελλη τυπε χαρντκορ χωρις ελιτσα μεσαΠοιός γαμάει ; Γιατί δεν δίνετε ίνφο για κανένα μοντελέ στυλιάρι leggy τότε ρε καριόλες ;
Βασικά σήμερα άραξα από τις 13.00 .... και πίνω μερικά ποτάκια ....... μέχρι να νυχτώσει, οπότε ψάχνομαι .
Σας μοιράζω γνώση απλόχερα και γκρινιάζετε κι όλας !
Μόνο Άλεξ71 σας αρμόζει να σας λέει για την επενδυτική βαθμίδα....... ενώ τρώει τυρόπιτες ευελπίδων .......
Ούζο τσίπουρο .... με πειράζουν ..........εγω πινω ουζο
εγω πινω ουζο τικελλη τυπε χαρντκορ χωρις ελιτσα μεσα
ξεφλουδισμενη η με το κεφαλι ?Δε λέει η ελιά. Βάλτε παστή σαρδέλα και θα με θυμηθείτε.