athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.940
- Πόντοι
- 12.756
μην εισαι μουνης..δουλευω ΠΟΛΛΕΣ ωρες μπας και μαζεψω μπικικινια να αγορασω ενα μικρο κλιματιστικο που δεν εχωΚάνετε διάλειμμα από το διάλειμμα;
μην εισαι μουνης..δουλευω ΠΟΛΛΕΣ ωρες μπας και μαζεψω μπικικινια να αγορασω ενα μικρο κλιματιστικο που δεν εχωΚάνετε διάλειμμα από το διάλειμμα;
Καταβρεξου με το λάστιχο και πάρε ανεμιστήρα.μην εισαι μουνης..δουλευω ΠΟΛΛΕΣ ωρες μπας και μαζεψω μπικικινια να αγορασω ενα μικρο κλιματιστικο που δεν εχω
εχω εναν μικρο ανεμιστηραΚαταβρεξου με το λάστιχο και πάρε ανεμιστήρα.
Μάθαμε τώρα στις πολυτέλειες... Είχες και στον ασύρματο κλιματιστικό;;;
Βρακί δεν έχει ο κώλος μας, βελούδα θέλει ο πούτσος μας...
Ξύπνα Θανάση, γιατί η φάση έχει προοπτική,μονο οι γεροι,οι αεργοι και οι Χαρτοπολεμοι ειναι μεσα....
ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ
εξαιρουμαι εγω γιατι εχω ολιγολεπτο διαλειμμα
Έ θα σεμονο οι γεροι,οι αεργοι και οι Χαρτοπολεμοι ειναι μεσα....
ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ
εξαιρουμαι εγω γιατι εχω ολιγολεπτο διαλειμμα
Παρε σειρα τυπε , πρωτος ειναι ο Κυριακος που θα του γαμησει μεχρι και το κουφάρι ..Έ θα σε
Κάτσε να δούμε....Παρε σειρα τυπε , πρωτος ειναι ο Κυριακος που θα του γαμησει μεχρι και το κουφάρι ..
αν μεινει κατι μετά απο τον Κουλη θα το περιφερουμε εδω μεσα για κατουρημα στα νηματα της ΝΔ
Τυπε εχεις τα φοντα να γινεις ο ελληνας Σαλιερισκυλος κουταβουλιας ειναι ετοιμος να κανει χαρτοπολεμο το πρατηριο υγρων καυσιμων για το χατηρι του μιλφονιου της γιουρομπανκ φαντασιωνεται τωρα να του πιανει το παπαρι και να του λεει βαλε τη μανικα εκει που πρεπει αγορινα και γεμισε το γεμισε το καλα
Πες τα με τη γαμιολα κοροϊδεύει ο ΜΠΟΥΣΤΗΣΚαταβρεξου με το λάστιχο και πάρε ανεμιστήρα.
Μάθαμε τώρα στις πολυτέλειες... Είχες και στον ασύρματο κλιματιστικό;;;
Βρακί δεν έχει ο κώλος μας, βελούδα θέλει ο πούτσος μας...
Κάτσε να δούμε....
Τώρα θα κριθεί σοβαρά ο Κυριάκος....
Αθηνέζος θα πάρει μεταγραφή αφρό....
Έπεσες λίγο έξω.ο αθηναιος εχει βαλει μαγιο σπιντο εχει κρεμασει τα χαιμαλια στο λαιμο και ειναι ετοιμος για σκληρο σερβιτοριλικι για χοντρα μπουρμπουαρ στη μυκονο πρεπει να κανει κομποδεμα να παει το μωρακι του μετα καπου μπανικα για να εχει ελπιδα να ξεχειμωνιασει σπιτι της μεσα αντι για εξω στο χαλακι παρεα με τη σκυλα
Ο αλλος που ειναι ο φυλακής με τα ggΒρε θα φαει τετοιο γαμησι που θα του περάσουν και οι αιμορροΐδες που έχει..
Αν εξαφανιστει κάποια στιγμη μην ανησυχήσεις
Πήγες άνθρωπο?Έπεσες λίγο έξω.
Προτιμάει χωρίς μαγιό με πούτσα όξω στην παραλία Κινέττα....
Υπάρχει και νήμα.....
βαλανε εκει τραπεζια μεσα στη θαλασσα τυπε?Έπεσες λίγο έξω.
Προτιμάει χωρίς μαγιό με πούτσα όξω στην παραλία Κινέττα....
Υπάρχει και νήμα.....
Ακόμα τον ψάχνουμε μαν....Ο αλλος που ειναι ο φυλακής με τα gg
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πήγες άνθρωπο?
Ο αλλος που ειναι ο φυλακής με τα gg
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το παιχνίδι γίνεται σε βραχάκια εκεί....βαλανε εκει τραπεζια μεσα στη θαλασσα τυπε?
Νο1 άριστος μετά ρομβηςΑκόμα τον ψάχνουμε μαν....
Μάλλον είχε πάει δικαστήριο για δίκη Άλκη....
Ναι....
Δυνατό...
Ρόμβης νο1 όμως....
εγω λεω να τον στειλουμε πιο αγονη γραμμη καμια ραμνουντα να του λενε οι αδελφες πιασε μια ρετσινα και να νομιζει οτι δουλευει στο μπιλιονερ μπιτσ κλαμπ στη κοστα σμεραλντα και σερβιρει μπρουνελο ντι μολτατσινο τοσκανηςΤο παιχνίδι γίνεται σε βραχάκια εκεί....
Σερβίρει γυμνός γαύρο και καλαμάρι τηγανητό....
Πολλά τιπς σίγουρα και έχει και τα τυχερά του....