Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.659
- Πόντοι
- 2.606
Υπομονή...σερι απο το πρωι μεχρι το αλλο πρωι.....
Υπομονή...σερι απο το πρωι μεχρι το αλλο πρωι.....
Και ο φίλος βάρος μάλλον το ίδιο
κανω..να μαζεψω 250 ευρω να παρω ενα εννιαρακι κλιμα απο πρακτικερ...μεχρι Οκτωβριο πιστευω να τα εχω μαζεψειΥπομονή...
ρομποτ εισαι ρε πουστη,τερμινειτορσερι απο το πρωι μεχρι το αλλο πρωι.....
ρομποτ εισαι ρε πουστη,τερμινειτορ
το πρωτο και αυτο τα καλυτερα
Αν θες να το έχεις για χρόνια,Daikin ή Mitsubishiκανω..να μαζεψω 250 ευρω να παρω ενα εννιαρακι κλιμα απο πρακτικερ...μεχρι Οκτωβριο πιστευω να τα εχω μαζεψει
Καλά τώρα εσύ μας κοροϊδεύεις ,δεν υπάρχει δουλειά 24 Ώρες συνεχώςσερι απο το πρωι μεχρι το αλλο πρωι.....
H Loken είναι τουμπανάρα
ΥΠΑΡΧΕΙ, του φίλου αθηναίου...Καλά τώρα εσύ μας κοροϊδεύεις ,δεν υπάρχει δουλειά 24 Ώρες συνεχώς
εχω μεινει τρελα ευχαριστημενος απο το φουτζιτσου ινβερτερ 12αρι που εχω και απο το 9αρι τογιοτομι...σκυλια μαυρα...το επομενο μου πραγματι σκεφτομουν νταικιν...θα δωΑν θες να το έχεις για χρόνια,Daikin ή Mitsubishi
Όλα τα άλλα για σκράπ κάνουν
ακοπα,ακουραστα σερι για το μεροκαματοΚαλά τώρα εσύ μας κοροϊδεύεις ,δεν υπάρχει δουλειά 24 Ώρες συνεχώς
Ναι μόνο που σε αυτή την δουλειά δεν είναι μόνο ο φίλος ΑθηναίοςΥΠΑΡΧΕΙ, του φίλου αθηναίου...
μια σεζον να βγαλει ,,, την επομενη δεν θα εχει λεφτα να πληρωσει το ρευμα να το αναψει ..Αν θες να το έχεις για χρόνια,Daikin ή Mitsubishi
Όλα τα άλλα για σκράπ κάνουν
Κακίες είναι ένα Τίμιο εργατικό αγόρι ,πάντα θα έχει φράγκαμια σεζον να βγαλει ,,, την επομενη δεν θα εχει λεφτα να πληρωσει το ρευμα να το αναψει ..
Μαλλον πιο πιθανο να μην εχει και καθόλου ρευμα
Τύπε ... με έναν τύπο από Γιάννενα .... ονόματι ... Γούκος .... έχεις καμιά σχέση ;θα παρω και τιποτα χαζοχαρουμενους ηλιθιους δεξιους που τους κοβω για επενδυτες και θα σου μαζεψω κεφαλαιο
Καλά τώρα εσύ μας κοροϊδεύεις ,δεν υπάρχει δουλειά 24 Ώρες συνεχώς
Ο Κούλης σήμερα μίλαγε για αύξηση μισθώνυπαρχει τυπε... που θα ειναι σε λιγο καιρό
ΑΝΕΡΓΟΣ
το νταρκ φειτ ηταν μια μαλακια και μιση ολα τα αλλα τα ειδα ευχαριστα