Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.107
- Πόντοι
- 10.411
Κάτι σε κοκκινομάλλα... Υπάρχει;
Κάτι σε κοκκινομάλλα... Υπάρχει;
Κάτι πιο εκλεκτο...
Θες να βάψουμε κοκκινομάλλα τη Μαρία τη φυλακοβια?Κάτι σε κοκκινομάλλα... Υπάρχει;
Θες να βάψουμε κοκκινομάλλα τη Μαρία τη φυλακοβια?
Να βάλω κάνα γιαχνί στο νήμα με τον βουλευτή και τον τράβελο;Θες να βάψουμε κοκκινομάλλα τη Μαρία τη φυλακοβια?
Έχεις αργήσει.Να βάλω κάνα γιαχνί στο νήμα με τον βουλευτή και τον τράβελο;
Έχεις αργήσει.
Ωστοσο οι κριτικές για βελια πάνε κ έρχονταιΜαζεύω τα υλικά.
Ωστοσο οι κριτικές για βελια πάνε κ έρχονται
Ρε κατσαπλιά λογικό να μην τρελαθείς....
Αυτά έχω φάει αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας
νταξει μονο τις βρωσιμες θα καταργησουν.Θείο, σοσ...
Αλόη Βέρα: Στη λίστα του ΠΟΥ με τις πιθανώς καρκινογόνες ουσίες
Θαυματουργή ή επικίνδυνη; Η αλόη βέρα προστέθηκε στην Ομάδα 2Β του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με τη βενζίνη, τον ιό HIV ΙΙ, την... άσφαλτο και προσεχώς τη γλυκαντική ουσία ασπαρτάμηwww.protothema.gr
Κρατήσου λίγο ακόμα, τώρα πριν το ψόφο είναι κρίμα να το γυρίσεις..Είναι της μοδός τελευταία.
Φανταστείτε μέχρι κι εγώ έχω μπει στον πειρασμό να το γυρίσω. Αφήστε που έναν αιώνα στρέιτ, έχω αρχίσει και το βαριέμαι.
Κρατήσου λίγο ακόμα, τώρα πριν το ψόφο είναι κρίμα να το γυρίσεις..
Κρατήσου λίγο ακόμα, τώρα πριν το ψόφο είναι κρίμα να το γυρίσεις..
τσακω δερματοστιξια ρε γερομπαμπαληΤύποι λεω να γίνω τικτοκερ γνώμη σας απλά δεν ξερω τι να κάνω βιντεο λαιφκοουτς η να αγναντεύω στο υπερπέραν και να κάνω πρόζα απαγγελοντας ψαγμενιες βέβαια υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα δεν έχω τατουάζ και δεν ξέρω αν θα είναι πιασαρικο
τυπε εσυ που εχει τατουαζια αμα ξεμεινεις απο δουλεια το εχεις σκεφτει να κανεις τον τικτοκερ να γινεις φιρμα να κονομησεις και να πεταξεις το σαξοραλο?τσακω δερματοστιξια ρε γερομπαμπαλη