Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.868
- Πόντοι
- 10.411
Δεν πρέπει να έχει και πολλά κέφια φαντάζομαιτον εχουν πασει αιχμαλωτο σουδανοι
Δεν πρέπει να έχει και πολλά κέφια φαντάζομαιτον εχουν πασει αιχμαλωτο σουδανοι
Είσαι σίγουρος, μήπως μας βλέπει από ψηλά...??Μπάρο,αφού είσαι online,γιατί δεν μιλάς?
οχι θειο ...καλα ειναιΕίσαι σίγουρος, μήπως μας βλέπει από ψηλά...??
Είναι online,υπάρχει τρόπος να δεις αν ο άλλος είναι μέσα με το προφίλ του και ας είναι off όπως εγώ και άλλοι χρήστες.Το έχω εξηγήσει σε πιο παλιά σελίδαΕίσαι σίγουρος, μήπως μας βλέπει από ψηλά...??
Νομίζω έχει δίκιο ο θείος, σκέφτεται...Είναι online,υπάρχει τρόπος να δεις αν ο άλλος είναι μέσα με το προφίλ του και ας είναι off όπως εγώ και άλλοι χρήστες.Το έχω εξηγήσει σε πιο παλιά σελίδα
Εντάξει.....Νομίζω έχει δίκιο ο θείος, σκέφτεται...
Τσίμπα μια αναφορά τώρα για ανάρτηση προσβλητικού περιεχομένου
Εγγονε, οταν περασεις απο εδω να σου δωσω μια κατοσταρου να παρεις καινουργια ρουχα. Μεγαλωσες πια.
Μηπως δεν ειναι αυτος στο προφιλ του αλλα η κυρια βαρου????Είναι online,υπάρχει τρόπος να δεις αν ο άλλος είναι μέσα με το προφίλ του και ας είναι off όπως εγώ και άλλοι χρήστες.Το έχω εξηγήσει σε πιο παλιά σελίδα
Αμάν!Μηπως δεν ειναι αυτος στο προφιλ του αλλα η κυρια βαρου????
1000 φορές αυτό,παρά στα χέρια της δικιάς τουΕγώ πάλι πιστεύω πως ο υπολογιστής του έχει πέσει στα χέρια της ΣΔΟΕ, και τον ελέγχουν για ξέπλυμα χρήματος.
Ετσι θα ειναι...Εγώ πάλι πιστεύω πως ο υπολογιστής του έχει πέσει στα χέρια της ΣΔΟΕ, και τον ελέγχουν για ξέπλυμα χρήματος.
Πάνω που άρχισε να το ξεπλένει για να μπορέσει να παραγγείλει, τον μαγκώσανε.Ετσι θα ειναι...
Μας δουλευεις παππου??Ο ανθρωπος προσπαθει 3 χρονια να παραγγειλει αμαξι και τον εχεις ικανο να ξεπλενει χρημα??