Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
μόνο εγώ στήριξα αθηναίο. μόνο εγώ. πρόταξα στήθη και απέκρουσα αήθεις επιθέσεις σπίλωσης
και ο ατζελινουλης...μόνο εγώ στήριξα αθηναίο. μόνο εγώ. πρόταξα στήθη και απέκρουσα αήθεις επιθέσεις σπίλωσης
τελειωσε ο χρόνος επισκεπτηρίου αυτου που στηρίζειςμόνο εγώ στήριξα αθηναίο. μόνο εγώ. πρόταξα στήθη και απέκρουσα αήθεις επιθέσεις σπίλωσης
χμμ δε το ζυγισες σωστα το θεμα πιστευωμόνο εγώ στήριξα αθηναίο. μόνο εγώ. πρόταξα στήθη και απέκρουσα αήθεις επιθέσεις σπίλωσης
τι μουνης αυτος ο νιπλης...κοντεψε να με παρασυρει και να χαλασω την καλη εικονα που ειχα για τον αθηναιο
Και εγώ ρε τυπε μην ξηγησαι σκουλικιαρικα.μόνο εγώ στήριξα αθηναίο. μόνο εγώ. πρόταξα στήθη και απέκρουσα αήθεις επιθέσεις σπίλωσης
Υπομονη τυπε , υπομονη
τελειωσε ο χρόνος επισκεπτηρίου αυτου που στηρίζεις
παλι μεσα και παντοφλα
ειχε βγει μπαλκονι για τσιγαρο
Και εγώ ρε τυπε μην ξηγησαι σκουλικιαρικα.
και ο ατζελινουλης...
ειμαι τοσο ΜΑΓΚΑΣ και ΑΝΔΡΑΣ προτυπο αρχαιοελληνικο και ενω εσυ τηλεφωνεις στο τμημα και στην υπηρεσια ελεγχου βραχιολιου εχω δηλωσει ΠΟΛΛΑΚΙΣ θυληκε Γερασιμιδη οτι η γυναικα ξερει οτι γραφω εδω και μαλιστα γραφω ΜΠΡΟΣΤΑ της γιατι ειμαι αλανης
σε σημειώνω και εσεναΚαι εγώ ρε τυπε μην ξηγησαι σκουλικιαρικα.
σε σημειώνω και εσενα
συμφωνα με τα νεα μετρα για την διαδωση του κορωνοιου απαγορευτηκε και αυτο μπαρμπα....οποιος θελει κατουρημα μετα της 2 κατουραει στην παντοφλαΘα ξαναγράψει κατά τις 2:30 που θα πάει για κατούρημα.
αγκαλιτσα με το αμορε ο αθηναιος μτωρα
αλιμονο απο τους μαλακες του νηματος
αααα πουτανα ζωη
τα καλυτερα μας χρονια τρωμε εδω
εδω και στο στρατο
ααα ρε ποστη
συμφωνα με τα νεα μετρα για την διαδωση του κορωνοιου απαγορευτηκε και αυτο μπαρμπα....οποιος θελει κατουρημα μετα της 2 κατουραει στην παντοφλα
πας κρεβατι με Αθηναιο ?καληνυχτα φιλακιααα!!!
φιλια στα μουτρα αγορινεςςςς
αφιέρωσέ του ένα χάικουαγκαλιτσα με το αμορε ο αθηναιος μτωρα
αλιμονο απο τους μαλακες του νηματος
αααα πουτανα ζωη
τα καλυτερα μας χρονια τρωμε εδω
εδω και στο στρατο
ααα ρε ποστη