The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.631
- Πόντοι
- 25.467
η γυναικα ξερει οτι γραφω εδω και μαλιστα γραφω ΜΠΡΟΣΤΑ της γιατι ειμαι αλανης
δεν υπαρχει κατι να επεκταθω εγω δεν κρυβομαι..ξερει οτι γραφω εδω εχει δει πολλα ποστ γενικα..βλεπει οτι ειμαι για τον χαβαλεαν αυτό αληθεύει και δεν αναφέρθηκε στα πλαίσια του μεταξύ σας πολέμου εντυπώσεων μεταξύ σας, θα ήθελα να επεκταθείτε σε αυτό. Της έχετε αναφέρει την συμμετοχή σας εδώ σαν διαδικτυακό χαβαλέ ή σας αφορά αυτό καθ΄ αυτό το κυρίως θέμα του φόρουμ;
και ποιός της αρέσει περισσότερο από αυτούς που γράφουμε
εννοείτε ότι στην πράξη είστε μονογαμικός και της αρκεί αυτό;δεν υπαρχει κατι να επεκταθω εγω δεν κρυβομαι..ξερει οτι γραφω εδω εχει δει πολλα ποστ γενικα..βλεπει οτι ειμαι για τον χαβαλε
ΝΑΙ γιατι παραξενο σου φαινεται;εννοείτε ότι στην πράξη είστε μονογαμικός και της αρκεί αυτό;
τουλαχιστον κοβει το ματι της.δεν υπαρχει κατι να επεκταθω εγω δεν κρυβομαι..ξερει οτι γραφω εδω εχει δει πολλα ποστ γενικα..βλεπει οτι ειμαι για τον μπουτσο
δε ψαρωνει απο αυταμα δεν εισαι για τον χαβαλε
εχω πμ π μου ζητας πληροφοριες για κοπελες
μπορεί να έγινε πριν την εγγραφή γαλαζοαίματου αυτό, δεν το ενθυμούμαι εγώ.Έχει απαντηθεί. Ο Μπράμπος.
εχει βιτριολικο χιουμορο μπραμπ ειναι γυπας....
ο μπαρμπας ομως ειναι κομψος και γοητευτικος παρολα τα χρονακια του
μα δεν εισαι για τον χαβαλε
εχω πμ π μου ζητας πληροφοριες για κοπελες
μπορεί να έγινε πριν την εγγραφή γαλαζοαίματου αυτό, δεν το ενθυμούμαι εγώ.
αν ψαχνοταν να γαμηθει οκ αλλα εδω μιλαμε για τροπο γραφηςο μπραμπ ειναι γυπας....
ο μπαρμπας ομως ειναι κομψος και γοητευτικος παρολα τα χρονακια του
αγιος τοτε χαλαρα...αν ψαχνοταν να γαμηθει οκ αλλα εδω μιλαμε για τροπο γραφης
ΝΑΙ γιατι παραξενο σου φαινεται;
να επαναλάβω ότι φέρει ψήφο ο αθηναίος? πάει για τα σκουπίδια η αίτησή σουτι δε ψαρωνει μωρε
αμα βγαλω τα πμ στον αερα θα ψαχνεις για κρεβατι το βραδυ