Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
πρέπει να συνέλθει έκτακτη γενική συνέλευση να αποφασίσουμε για την αίτηση του πούσυ. Υπενθυμίζω ότι η επιστημονική ομάδα χρειάζεται εκπρόσωπο από την αριστερή διανόηση, επίσης οι μεγάλοι καλλιτέχνες πάντα είχαν πρόβλημα αλκοολισμού. Ο Χέμινγουει είχε ξεκληρίσει τα μοχίτο στην μποτεγκίτα ντελ μέντιο, δεν τον εμπόδισε να γράψει αριστουργήματα όπως τον γέρο και τη θάλασσα, islands in the stream etc.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
πρέπει να συνέλθει έκτακτη γενική συνέλευση να αποφασίσουμε για την αίτηση του πούσυ. Υπενθυμίζω ότι η επιστημονική ομάδα χρειάζεται εκπρόσωπο από την αριστερή διανόηση, επίσης οι μεγάλοι καλλιτέχνες πάντα είχαν πρόβλημα αλκοολισμού. Ο Χέμινγουει είχε ξεκληρίσει τα μοχίτο στην μποτεγκίτα ντελ μέντιο, δεν τον εμπόδισε να γράψει αριστουργήματα όπως τον γέρο και τη θάλασσα, islands in the stream etc.
σωστο...αλλα ο πουση οσο και να πιει ουτε την αλφαβητα δεν ξερει να γραψει :confused: :confused: :confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
σωστο...αλλα ο πουση οσο και να πιει ουτε την αλφαβητα δεν ξερει να γραψει :confused: :confused: :confused:
για το αγύμναστο μάτι, αλλά στην πραγματικότητα είναι επιρρεασμένος από την άμετρη γιαπωνέζικη ποίηση χάικου

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.462
Πόντοι
25.467
χαιρετιζω το νημα,τα αλανια,Τρουμπ,Αντζελο,Πριγκηψ και ολα τα παιδια και ΧΥΝΩ ΜΕΣΑ στα αυτια και στα ρουθουνια την ντροπη της Γλυφαδας,τον απατεωνα της καρδιας μας,τον ξεκωλιαρη της πουτσας μας θυληπρεπη βελουδινοκωλι νιπλακο

Για τον μπάρμπα, ούτε κουβέντα ρε μουνί;

Καλάαααα!!!!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
μυρισε μορταδελα. :confused: :confused: :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.442
Πόντοι
12.756
τσακω ζωντανο σπαρταριστο ΖΗΣΕ την ιδονη με το σπαρτιατικο καυλι μου :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
τι εγινε μωρη τσοκαρία , πηγε η αλλη στην μανα της να σε θαψει και να της πει τι μαλακα εχει βαλει ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ , και εσυ στελνεις κρυφα μηνυματα ?

Θα φας τοσο γαμησι μολις θα ερθει που θα τραγουδας στα μπαλκονια Νανα Μουσχουρη

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.442
Πόντοι
12.756
στην εκτακτη να μπει το και το θεμα που προτεινες , διαγραφη παντοφλάκια Αθηναιου

• Like
Αντιδράσεις: baros

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
την εγινε μωρη τσοκαρία , πηγε η αλλη στην μανα της να σε θαψει και να της πει τι μαλακα εχει βαλει ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ , και εσυ στελνεις κρυφα μηνυματα ?

Θα φας τοσο γαμησι μολις θα ερθει που θα τραγουδας στα μπαλκονια Νανα Μουσχουρη
ειμαι τοσο ΜΑΓΚΑΣ και ΑΝΔΡΑΣ προτυπο αρχαιοελληνικο και ενω εσυ τηλεφωνεις στο τμημα και στην υπηρεσια ελεγχου βραχιολιου εχω δηλωσει ΠΟΛΛΑΚΙΣ θυληκε Γερασιμιδη οτι η γυναικα ξερει οτι γραφω εδω και μαλιστα γραφω ΜΠΡΟΣΤΑ της γιατι ειμαι αλανης :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ειμαι τοσο ΜΑΓΚΑΣ και ΑΝΔΡΑΣ προτυπο αρχαιοελληνικο και ενω εσυ τηλεφωνεις στο τμημα και στην υπηρεσια ελεγχου βραχιολιου εχω δηλωσει ΠΟΛΛΑΚΙΣ θυληκε Γερασιμιδη οτι η γυναικα ξερει οτι γραφω εδω και μαλιστα γραφω ΜΠΡΟΣΤΑ της γιατι ειμαι αλανης :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
δηλαδη εχεις και κουρεμα αρχιου ελληνα ??

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.442
Πόντοι
12.756
και 2 μερες ελειπες ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΑΖΕΣ ΒΥΖΙΑ δηλαδη ..

Οκ στειλε να δουμε τι δουλεια σου εκαναν κοριτσαρα μου βατραχομουρα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
ελα τωρα πες ποσα κιλα εχει παρει τωρα με τη καραντινα? :confused: :confused: :confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
στην εκτακτη να μπει το και το θεμα που προτεινες , διαγραφη παντοφλάκια Αθηναιου
χαχα κακοήθειες, πρόταξα στήθια για να στηρίξω τον αθηναίο ακόμα και στην τιμωρία από την αθηναία. Υπάρχουν αι αποδείξεις

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
και 2 μερες ελειπες ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΑΖΕΣ ΒΥΖΙΑ δηλαδη ..

Οκ στειλε να δουμε τι δουλεια σου εκαναν κοριτσαρα μου βατραχομουρα
εχω και αλλες δουλειες ρε βουλγαρικο κροσσντρεσσερ :2on1:
ελα τωρα πες ποσα κιλα εχει παρει τωρα με τη καραντινα? :confused: :confused: :confused:
ΒΟΥΖΑ θα παρεις εσυ αχρηστε οικοδομε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom