pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
μη γελας φιλε μου
μιλαω πολυ σοβαρα
μιλαω πολυ σοβαρα
Εγώ τη γλύτωσαχαιρετιζω το νημα,τα αλανια,Τρουμπ,Αντζελο,Πριγκηψ και ολα τα παιδια και ΧΥΝΩ ΜΕΣΑ στα αυτια και στα ρουθουνια την ντροπη της Γλυφαδας,τον απατεωνα της καρδιας μας,τον ξεκωλιαρη της πουτσας μας θυληπρεπη βελουδινοκωλι νιπλακο
οταν εχεις στεναχωριες γαμα νιπλη ειναι προσεγμενο τραβελι η νυχου του τον φτιαχνει κουκλα...εχει και βιτσιο να τον χυνουν στα ματιαμη γελας φιλε μου
μιλαω πολυ σοβαρα
Όλα βαίνουν καλώς εναντίον μας
κι εγω ειχα μια γκομενα που ηθελε να
πως να το πω
μ ειπε βασικα ολο εσυ θα με ξεσκιζεις μωρο μου
τις λεω τι εννοεις
και μ λεει θελω να δοκιμασω πως ειναι να γαμας
ωραια γκομενα παιδια αανοικτομυαλη η ρουφιανα
ωωω μα τι τραβελος θεε μουοταν εχεις στεναχωριες γαμα νιπλη ειναι προσεγμενο τραβελι η νυχου του τον φτιαχνει κουκλα...εχει και βιτσιο να τον χυνουν στα ματια
σοφόν το ασαφές.κωλυομαι
φιλε μου Τρουμπ εδω του απλωνεις χερι και σου κλεβει το δερμα και τα νυχια μιλαμε για τον ελ τσαπο της Γλυφαδαςτι μουνης αυτος ο νιπλης...κοντεψε να με παρασυρει και να χαλασω την καλη εικονα που ειχα για τον αθηναιο
ειναι καλος ο αθηναιοςτι μουνης αυτος ο νιπλης...κοντεψε να με παρασυρει και να χαλασω την καλη εικονα που ειχα για τον αθηναιο
ισχυει,,,φυλακες,πτωχευσεις,βραχιολια,του γαμηθηκε και εφυγε η γυναικα με ενα μισθωτο...τον συμπονωκαι ο νιπλης καλο παιδι ειναι...
αλλα εχει βιωματα βαρια και δεν χαλαρωνει...
ε ρε ...ισχυει,,,φυλακες,πτωχευσεις,βραχιολια,του γαμηθηκε και εφυγε η γυναικα με ενα μισθωτο...τον συμπονω
σαφως αλλα σωρευτικα του γαμηθηκε η ψυχη,βιαστηκε,πεθανε εσωτερικα με ολα αυτα...εχει την συμπονοια μας,την συμπαθεια μας και τον οικτο μαςκαλα αυτο δεν ειναι ντροπη
συμβαινει στον καθενα
και τα πεθερικα μεσα?Παντοφλάκιας, μισθωτός και σωγαμπρος .... τι περίμενες δηλαδη , ολα τα κακα πανω του ειναι
τα κακα τα εξαφανιζωκαι τα πεθερικα μεσα?