The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.657
- Πόντοι
- 25.467
Άνευ γλώττης, όμως.καληνυχτα φιλακιααα!!!
φιλια στα μουτρα αγορινεςςςς
Άνευ γλώττης, όμως.καληνυχτα φιλακιααα!!!
φιλια στα μουτρα αγορινεςςςς
Πραγματικά ξεχωριστή παρουσία η συγκεκριμένη, δεν έχω δοκιμάσει, άλλα δείχνει άλλο level.
@Annapurna εσύ είσαι ο ιδανικός τέστερ νομίζω.
Δεν πειράζει. Τέλος καλό, όλα καλά. Γενικώς είσαι ήπιο και συμπαθητικό άτομο.Ο καλογερος ξεκινησε να γραφει οτι εγραφε, προσωπικα διαφωνησα μαζι του
επειδη ηθελε σωνει και καλα να βγαλει λαθος την ιδεολογια μου
αντι να υποστηριζει την δικια του (λες και ειμαστε σε λομπι)
τα τσουγκρισαμε, το γυρισα λιγο στην πλακα, και που και που πεφτει
καμια παραθεση κι ειμαι μεσα μου ωραια. Το εσωσα, μπαινω κι ειμαι light.
Δεν μπαινω με αρνηση.
Οι υπολοιποι που τον πηγατε σβουνια (και μπορει να εχετε δικιο η και αδικο)
κοντευετε να τον κανετε Θεο. Αν μπει κανεις και διαβασει τωρα
θα πει μαααααααααααλακα αυτος πρεπει να τους εχει κανει αλογα
και τον ζηλευουν. Κοιτα να δεις που ο τυπος τελικα (θα) περναει καλυτερα
οπως παει το πραγμα. Αυτα. Τιποτα προσωπικο με κανεναν.
Rapid Test!Φίλε Σίνς τρέχα όσο προλαβαίνεις ...
Δεν υπάρχει αυτό το μωρό !!!
τι να κανουμε συμβαινουν και αυτα
Εγώ σε πιστεύω και το λέω ειλικρινά.δεν υπαρχει κατι να επεκταθω εγω δεν κρυβομαι..ξερει οτι γραφω εδω εχει δει πολλα ποστ γενικα..βλεπει οτι ειμαι για τον χαβαλε
Η αβάστακτη ελαφρότητα του είναι.....?
Αυτός που δεν ασχολείται, όχι μόνο πέρασε για να ασχοληθεί , αλλά λέει και τους άλλους αρρωστάκια.
κάποιος να βοηθήσει τον κομπλεξικό ντεμέκ γάλλο να του μάθει άλλες δέκα λέξεις στα ελληνικά, γιατί βαρεθήκαμε τις ίδιες 14 λέξεις συνολικά σε επανάληψη.
σε μερικούς εξατμίζονται τα ελληνικά σαν την τεστοστερόνηΕίναι επειδή μιλά συνεχώς γαλλικά. Η ελληνική πέθανε μέσα του.
Ξέρετε... Σαν κάτι ελληνάρες που πάνε στην αμερική για κάνα χρόνο μεταπτυχιακό και μετά επιστρέφουν και μιλάνε με αμερικανικό αξάν.
Λίγη υπομονή, θα έρθει ο άλλος ντεμέκ θα έχουμε στερεοφωνική ζαλάδα.κάποιος να βοηθήσει τον κομπλεξικό ντεμέκ γάλλο να του μάθει άλλες δέκα λέξεις στα ελληνικά, γιατί βαρεθήκαμε τις ίδιες 14 λέξεις συνολικά σε επανάληψη.
Αλήθεια,τι να κάνει ο Σοκόλ?Λίγη υπομονή, θα έρθει ο άλλος ντεμέκ θα έχουμε στερεοφωνική ζαλάδα.
Από τότε που σταμάτησε να ασχολείται,έκανε 30 σχόλια περίπου?
Αυτός που δεν ασχολείται, όχι μόνο πέρασε για να ασχοληθεί , αλλά λέει και τους άλλους αρρωστάκια.
Αλήθεια,τι να κάνει ο Σοκόλ?
Πάντως πόσο αστείο να μιλά για αρρώστους...ο πλέον άρρωστος.
Λογικό. Η νοηματοδοτηση της ύπαρξής του είναι η προσμονή ενασχόλησής μας.Από τότε που σταμάτησε να ασχολείται,έκανε 30 σχόλια περίπου
Ο Σαββιδοκαλόγερος είναι πιο attention whore πεθαίνεις.Λογικό. Η νοηματοδοτηση της υπαρξής του είναι η προσμονή ενασχόλησής μας.