athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.587
- Πόντοι
- 12.756
ΔΕΝ γινεταιεγω θελώ να μην παχαινει.
ΔΕΝ γινεταιεγω θελώ να μην παχαινει.
Τυπε δεν σε προσέχει απλά θέλει να είσαι γερός να αντέχεις τις κακουχίες να δουλεύεις σαν το σκυλί ώρες ατελείωτες για να λείπεις απ το σπίτιεχει ρε κανει την σως...βαζει ομως πιπερι,ριγανη,θυμαρι,δενδρολιβανο,λαδακι,ζοθυμακι απο το κοτοπουλο,τυρι,καλαμποκι,μανιταρια...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν θελω...εγω εξαλλου 5 μερες κανω διατροφη και το ριχνω λιγο εξω που λενε το ΣΚ
λες την ρουφιανα;Τυπε δεν σε προσέχει απλά θέλει να είσαι γερός να αντέχεις τις κακουχίες να δουλεύεις σαν το σκυλί ώρες ατελείωτες για να λείπεις απ το σπίτι
cacio e pepeΚαι ναι και όχι, κάνεις την εκδοχή που θες.
ναι αλλα οταν πεσει πεινα θα εχω αποθεμα.ΔΕΝ γινεται
να πας να παρεις βιγκαν μαγιονεζα πικαντικη..ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ...Χελμανς τσιποτλ ΓΑΜΑΕΙναι αλλα οταν πεσει πεινα θα εχω αποθεμα.
μου αρεσει η μαγιονεζα να φτιανω αραβικες πιτες και σπανια βουταω πατατες οταν την φερνουν ντιπακι.να πας να παρεις βιγκαν μαγιονεζα πικαντικη..ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ...Χελμανς τσιποτλ ΓΑΜΑΕΙ
μαλακα παρε αυτη που σου ειπα γαμαειμου αρεσει η μαγιονεζα να φτιανω αραβικες πιτες και σπανια βουταω πατατες οταν την φερνουν ντιπακι.
την βγαζει μικρο βαζακι?μαλακα παρε αυτη που σου ειπα γαμαει
θα πας δωρα σε μητσους?30 % σε όλα τα κρασιά ο Βασιλόπουλος θα πλύνω μέχρι και τα ποδάρια μου με ασσυρτικο σιγαλα Σαντορίνης φόρτωσα
Όχι ρε για μένα τα πήραθα πας δωρα σε μητσους?
Τι δώρο θα μου φέρεις στην γιορτή μου φίλε βάρο;;θα πας δωρα σε μητσους?
Δίσκο του ΚαρράΤι δώρο θα μου φέρεις στην γιορτή μου φίλε βάρο;;
Δίσκο του Καρρά
Ένα ρολόι από την Αγία ΒαρβάραΤι δώρο θα μου φέρεις στην γιορτή μου φίλε βάρο;;
τι θα τσιμπησουμε?Τι δώρο θα μου φέρεις στην γιορτή μου φίλε βάρο;;
καλυτερα πακιστανικο,τα ντοπια ειναι πανακριβα.Ένα ρολόι από την Αγία Βαρβάρα
Γιαούρτι 2%τι θα τσιμπησουμε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλυτερα πακιστανικο,τα ντοπια ειναι πανακριβα.
ουτε τσιχλα δεν του παω του γιουφτουλα.Γιαούρτι 2%