brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.849
- Πόντοι
- 2.606
Εξαρτάται για πιο σπίτι μιλάμεεσυ δεν πληρωνεις λογαριασμους?
Εξαρτάται για πιο σπίτι μιλάμεεσυ δεν πληρωνεις λογαριασμους?
εγω ειμαι ΤΟ πρωτυπο ανδρος.
σε στηριζωεγω ειμαι ΤΟ πρωτυπο ανδρος.
τιμη μου.σε στηριζω
το εχω βαρεθει....προτιμω στην σουβλαμου μυρισε κοτοπουλο λεμονατο στα καρβουνα. μαλλον αυριο η μεθαυριο θα ξηγηθω.
Είχε σφουγγάρισμα σήμερα?εγω ειμαι ΤΟ πρωτυπο ανδρος.
σουβλα τρωγαμε δεκαετια 80-90 τοτε που τα βαζανε 5αδες στη σουβλα και στην βιτρινα.το εχω βαρεθει....προτιμω στην σουβλα
Και πρότυπο ορθογραφίας επίσης, θα πρόσθετα βεβαίως βεβαίως...εγω ειμαι ΤΟ πρωτυπο ανδρος.
με προσβαλεις. αυριο.Είχε σφουγγάρισμα σήμερα?
ε αφου το εχω βαρεθει τι να κανω....βασικα τους τελευταιους μηνες γουσταρω μακαρονοσαλατα καργα..μου φτιαχνει η κυρα εξτρα ενισχυμενησουβλα τρωγαμε δεκαετια 80-90 τοτε που τα βαζανε 5αδες στη σουβλα και στην βιτρινα.
του θεμιστοκλεους.Και πρότυπο ορθογραφίας επίσης, θα πρόσθετα βεβαίως βεβαίως...
για ξηγησου τι εχει μεσα?δεν πιστευω μαγιονεζες και τετοια λιπαρα.ε αφου το εχω βαρεθει τι να κανω....βασικα τους τελευταιους μηνες γουσταρω μακαρονοσαλατα καργα..μου φτιαχνει η κυρα εξτρα ενισχυμενη
Έχει ο πετρετζίκης κάτι healthy μακαρονάδεςε αφου το εχω βαρεθει τι να κανω....βασικα τους τελευταιους μηνες γουσταρω μακαρονοσαλατα καργα..μου φτιαχνει η κυρα εξτρα ενισχυμενη
εχει ρε κανει την σως...βαζει ομως πιπερι,ριγανη,θυμαρι,δενδρολιβανο,λαδακι,ζοθυμακι απο το κοτοπουλο,τυρι,καλαμποκι,μανιταρια...του θεμιστοκλεους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για ξηγησου τι εχει μεσα?δεν πιστευω μαγιονεζες και τετοια λιπαρα.
δεν θελω...εγω εξαλλου 5 μερες κανω διατροφη και το ριχνω λιγο εξω που λενε το ΣΚΈχει ο πετρετζίκης κάτι healthy μακαρονάδες
Vegan?Έχει ο πετρετζίκης κάτι healthy μακαρονάδες
με ταχινι ειναι συνταγη του αθηναιου.Vegan?
Και ναι και όχι, κάνεις την εκδοχή που θες.Vegan?
εγω θελώ να μην παχαινει.Και ναι και όχι, κάνεις την εκδοχή που θες.