brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.953
- Πόντοι
- 2.606
ψευτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
ψευτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
που σε ρε παιδι ανησυχησαμε χαθηκες.Κωλομπαραδες μπινεδες
Μια πίτσα λαιτ 18 κοματια με 4 τυριατι τσιμπησες;
Έμαθες για τον άλλον Παυλάκη δίπλα?που σε ρε παιδι ανησυχησαμε χαθηκες.
καλα μην τρελενεσε και μελι αττικης σε γυαλινο βαζακι να του πας δεν θα το παρει χαμπαρι.
οχι ρε μαν ξεχασα να περασω αλλα ειναι αυτο που σου ποσταρα το οπως παλια στον πεζοδρομο μακεδονιας.Μια πίτσα λαιτ 18 κοματια με 4 τυρια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έμαθες για τον άλλον Παυλάκη δίπλα?
ρε βλακαμα μου φερνει απο παραγωγο η κυρα εχει γνωστο..καλα μην τρελενεσε και μελι αττικης σε γυαλινο βαζακι να του πας δεν θα το παρει χαμπαρι.
οχι ρε μαν ξεχασα να περασω αλλα ειναι αυτο που σου ποσταρα το οπως παλια στον πεζοδρομο μακεδονιας.
Μια πίτσα λαιτ 18 κοματια με 4 τυρια
Έμαθες για τον άλλον Παυλάκη δίπλα?
ο παραγωγος μελι μπελατριβα σου βαζει μεσα αυτο που ειχαν αποσυρει καποτε.ρε βλακαμα μου φερνει απο παραγωγο η κυρα εχει γνωστο..
Εσύ τι στο διαολο φέρνεις στο σπίτι μόνο σκυλιά;ρε βλακαμα μου φερνει απο παραγωγο η κυρα εχει γνωστο..
Και κάτι γατεςΕσύ τι στο διαολο φέρνεις στο σπίτι μόνο σκυλιά;
την κορμοστασια μου,την απαραμιλλη προσωπικοτητα μου και την ομορφαδα μου φυσικα..Εσύ τι στο διαολο φέρνεις στο σπίτι μόνο σκυλιά;
οι γατες εξω απο το σπιτι.Και κάτι γατες
σου δινει τα λεφτα και πας στο προπο της γειτονιας?την κορμοστασια μου,την απαραμιλλη προσωπικοτητα μου και την ομορφαδα μου φυσικα..
και πληρωνω και τους λογαριασμους
Τυπε τελικά εσύ είσαι ο ζιγκολός μου φαίνεται όχι εγώτην κορμοστασια μου,την απαραμιλλη προσωπικοτητα μου και την ομορφαδα μου φυσικα..
και πληρωνω και τους λογαριασμους
δυστυχως οχι πληρωνω λογαριασμους κλπς
Τυπε τελικά εσύ είσαι ο ζιγκολός μου φαίνεται όχι εγώ
Γιατί τυπε μήπως δεν εκτιμάει τις υπηρεσίες σου τόσο?δυστυχως οχι πληρωνω λογαριασμους κλπ
εσυ δεν πληρωνεις λογαριασμους?Γιατί τυπε μήπως δεν εκτιμάει τις υπηρεσίες σου τόσο?
εκτιμαει αλλα και στο μουνι της κιολας σαμπως δεν θα βρει αλλον αν θελει;Γιατί τυπε μήπως δεν εκτιμάει τις υπηρεσίες σου τόσο?
σαν και σενα ΟΧΙ.εκτιμαει αλλα και στο μουνι της κιολας σαμπως δεν θα βρει αλλον αν θελει;
με τιμας τα μαλα φιλε-Μπαροσαν και σενα ΟΧΙ.
ενταξει μια πλακα εκανα να σε ανεβασω.με τιμας τα μαλα φιλε-Μπαρο
ενταξει μια πλακα εκανα να σε ανεβασω.