troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.861
- Πόντοι
- 5.506
οχι....δεν εχω ρεπερτοριοτυπε ξεκινα με αναμπελ
οχι....δεν εχω ρεπερτοριοτυπε ξεκινα με αναμπελ
Θα τον παίζουμετι νεα τι θα κανουμε σημερα?
Τσακο μια κρεμα προσωπουδουλεια πολλη,ολιγολεπτα διαλειμματα στο μπου
πρεπει καποιος πρωτα να δωσει λεφτα να ερθει ενας αλλος μετα να δωσει σημεια να παμε να παιξουμε να παμε ταμειο....πρεπει να δωσει καποιος σημεια να παμε ταμειο.
τι τσιμπησες ΓΑΜΙΟΛΑ;Θα τον παίζουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τσακο μια κρεμα προσωπου
παω σερραικον τι να τσιμπησω?Θα τον παίζουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τσακο μια κρεμα προσωπου
Μέλι φρυγανιά ομελέτες τυρόπιτες πεινερλιτι τσιμπησες ΓΑΜΙΟΛΑ;
Μπουγάτσα με κιμά με τυρίπαω σερραικον τι να τσιμπησω?
μια νουγκατινα και πες να σου τυλιξουν και ενα σαμαλιπαω σερραικον τι να τσιμπησω?
τα παραθυρα διπλα τα ανοιξαν να αεριστει η θα μυριζει μουχλα.μια νουγκατινα και πες να σου τυλιξουν και ενα σαμαλι
μουχλα...τα παραθυρα διπλα τα ανοιξαν να αεριστει η θα μυριζει μουχλα.
Σε απαξιωνει και ακομα δεν αρχισε η μαχη...οχι....δεν εχω ρεπερτοριο
δωσε σημεια και παμε διπλα να τους γαμησουμε....Σε απαξιωνει και ακομα δεν αρχισε η μαχη...
εχετε ολοι επιθετικη συμπεριφοραδωσε σημεια και παμε διπλα να τους γαμησουμε....
νομιζω οτι ο σκορπιος με αμφιδρομο αρη το προκαλει αυτο...πρεπει να ειμαστε προσεκτικοιεχετε ολοι επιθετικη συμπεριφορα
ισως να φταιει και το νερο..νομιζω οτι ο σκορπιος με αμφιδρομο αρη το προκαλει αυτο...πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι
δεν νομιζω γιατι δεν πινω....μονο λουζομαι με νεροισως να φταιει και το νερο..
τιο ντιζελ κινησης ποτε θα πεσει?δεν νομιζω γιατι δεν πινω....μονο λουζομαι με νερο
κανω κοιλιακους τωρα για να την πεσουμε στους διπλα....το μοτοσακο καιει μπεζινατιο ντιζελ κινησης ποτε θα πεσει?
και γω.κανω κοιλιακους τωρα για να την πεσουμε στους διπλα....το μοτοσακο καιει μπεζινα
λεγε και ασκηση για ραχιαιους....θα τους στραπατσαρω την μαπα διπλακαι γω.