baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.283
- Πόντοι
- 5.097
Δεν τον βλέπω αισιόδοξο τον γέρο πάντως.μαλακα εχω στεναχωρηθει για τον αδελφο της κουκλας..μακαρι ρε πουστη μου να γινει καλα
Δεν τον βλέπω αισιόδοξο τον γέρο πάντως.μαλακα εχω στεναχωρηθει για τον αδελφο της κουκλας..μακαρι ρε πουστη μου να γινει καλα
μακάρι πάνω απο όλα υγειάμαλακα εχω στεναχωρηθει για τον αδελφο της κουκλας..μακάρι ρε πουστη μου να γινει καλα
εγω εχω πιστη παντως...ειναι γερο σκαρι πιστευω..Δεν τον βλέπω αισιόδοξο τον γέρο πάντως.
Όσο θα πάει ο αλεξ κολομβία,άλλο τόσο θα πάω εγώ με διαστημόπλοιο στον Άρη..Το παν αν πας κολομβία, είναι να γυρίσεις με 2 νεφρά, 2 πλεμόνια και συκώτι αμφιβληστροειδείς στη θέση τους όλα !
Ευχαριστώ. Δεν το περίμενα, ο καριόλης με έριξε κάτω με 39+ πυρετό,εξάντληση και πόνους στην πλάτη.Τώρα νοιώθω κάπως καλύτερα. Ο σκυλάκος πως είναι?Ευλογία Κυρίου και περαστικά.
φίλε Βαρο μια προσωπικότητα σαν εσένα είναι λογικόπολλες προσκλησεις εχω για να ανεβασω την τηλεθεαση.
Περαστικα συναγωνιστη...Ευχαριστώ. Δεν το περίμενα, ο καριόλης με έριξε κάτω με 39+ πυρετό,εξάντληση και πόνους στην πλάτη.Τώρα νοιώθω κάπως καλύτερα. Ο σκυλάκος πως είναι?
θείο το περίμενες ότι σε λιγότερο από ένα χρόνο θα είχαμε κηδείες σε 2 νήματα...argosvini to nhma....
ti kako mas exei brei re thio?
πες τα ρε αδεργε και ντρεπομαι να τα πω εγω.....Γαμιοσαστε μπινεδες