troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.857
- Πόντοι
- 5.506
δεν βοηθας....μουνηδες περατζακηδες περα δωθε πατε σαν τη βαρκα στη τρικυμια,σαν πουτανα που περπαταει στο καλντεριμι σαν μεθυσμενο οδηγο σαν πιτσιρικια σε μπουρδελα.
δεν βοηθας....μουνηδες περατζακηδες περα δωθε πατε σαν τη βαρκα στη τρικυμια,σαν πουτανα που περπαταει στο καλντεριμι σαν μεθυσμενο οδηγο σαν πιτσιρικια σε μπουρδελα.
kalhmera φιλε-Μπαρεμουνηδες περατζακηδες περα δωθε πατε σαν τη βαρκα στη τρικυμια,σαν πουτανα που περπαταει στο καλντεριμι σαν μεθυσμενο οδηγο σαν πιτσιρικια σε μπουρδελα.
μπηκε θυμωμενος και μου ταραξε τα τσακρα....kalhmera φιλε-Μπαρε
εχει τα δικια του πιστευωμπηκε θυμωμενος και μου ταραξε τα τσακρα....
ναι ετσι θα ειναι....εχει τα δικια του πιστευω
ναι ετσι θα ειναι....
καλημερα οι ΜΟΝΟΙ αντρικια σταθεροι ειμαστε εμεις αντε και ο τντης τον συχωρουμε γιατι ειχε καλες προθεσεις.kalhmera φιλε-Μπαρε
μου λειπει ο νιπλης απο το νημα...γιατι θεε τοση αδικια στον κοσμο?
Η ακαδημία θα με προτείνει για το Νόμπελ Ειρήνης...καλημερα οι ΜΟΝΟΙ αντρικια σταθεροι ειμαστε εμεις αντε και ο τντης τον συχωρουμε γιατι ειχε καλες προθεσεις.
Ναι αέραπες τα ρε αδεργε και ντρεπομαι να τα πω εγω.....
να βαλω μια δυο μπριζολες στον φουρνο με πατατες γιατι εχω λιγο υπογλυκαιμια?
για να υπαρξει ειρηνη θα προηγηθει πολεμος.Η ακαδημία θα με προτείνει για το Νόμπελ Ειρήνης...
σε στηριζουμε εγω και φιλος-ΜπαροςΗ ακαδημία θα με προτείνει για το Νόμπελ Ειρήνης...
παμε....θα τους εγαμησομεγια να υπαρξει ειρηνη θα προηγηθει πολεμος.
Ας μου ζητούσε ο μαλάκας να του δώσω ένα κλώνο για να μπαίνει έστω η πινέζα του να γράφει...μου λειπει ο νιπλης απο το νημα...γιατι θεε τοση αδικια στον κοσμο?
εσυ θα κανεις την υπολοχαγο νατασσα σε ερμηνεια αλικης βεβαιως βεβαιως.παμε....θα τους εγαμησομε
να κανω τον παπαφλεσα σε ερμηνεια παπαμιχαηλ?εσυ θα κανεις την υπολοχαγο νατασσα σε ερμηνεια αλικης βεβαιως βεβαιως.
δουλεια πολλη,ολιγολεπτα διαλειμματα στο μπουτι νεα τι θα κανουμε σημερα?
τυπε ξεκινα με αναμπελνα κανω τον παπαφλεσα σε ερμηνεια παπαμιχαηλ?
πρεπει να δωσει καποιος σημεια να παμε ταμειο.τι νεα τι θα κανουμε σημερα?