Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.027
- Πόντοι
- 3.656
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ
αυτο ειναι απο τον παππου...αλλα θα τα φαει στης κιτρινες ο γαμιολης
Κι αν κοψεις και το εισητηριο ακομα πιο αρχοντας θα εισαιτο ματς ηταν για καραμπινατο χηναρι...τελικα η μπιλια εκατσε με κατι σπορια στο ζελο...ομως για να πω την αληθεια ,εδω και πολλα χρονια ,φετος ειδα αγωνα με απλο εισητηριο και δεν εβγαλα διαρκειας...νο ενα αφορμη το χαστουκι με το παληκαρακι που σκοτωσαν οι μουλοι,πραγματικα με ξενερωσε τελειως.....νο δυο οι περιεργες καταστασεις που ζουμε και δεν μπορω να ανεχτωστα πενηντα μου και δεν υπαρχει περιπτωση να παθω κανα εγκεφαλικο για κανενα πουστη....οποτε τραβηξα λιγο μια γραμμη πισω και βλεπουμε,χαλαρα!
Πού τον θυμηθηκες τον καυγα του με τη Νανα? Το ειχα ξεχασειBan γιατί?Αυτός δεν τσακώνεται,ούτε βρίζει αν εξαιρέσεις στο παρελθόν με Νανά και Αλεξ
![]()
να βρασουμε κολυβα ;Πού τον θυμηθηκες τον καυγα του με τη Νανα? Το ειχα ξεχασει
Είχε σουξέΠού τον θυμηθηκες τον καυγα του με τη Νανα? Το ειχα ξεχασει
Ρε μάν τρώμε..."Κάποτε οταν ημουν αρρωστη, ημουν ολομόναχη. Τωρα ειμαι αρρωστη αλλά δεν με νοιαζει γιατι ξερω οτι με σκεφτεσαι"
Μαλακες λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Ναι ειστε σκληροι αντρες εσεις, δεν σας αγγιζουν αυταΡε μάν τρώμε...
Πως δεν μας αγγίζουν...αναγουλα μου ήρθε...Ναι ειστε σκληροι αντρες εσεις, δεν σας αγγιζουν αυτα
καμω προβλεψη....θα συνεχισεις τα σαλιαρισματα απο το νετ γα λιγο καιρο ακομα γιατι ΔΕΝ προειται να πας Κολομβια,η κιουσπα θα σου φαει οσα μπορει και μετα θα μπεις να πεις οτι χωρισεςΝαι ειστε σκληροι αντρες εσεις, δεν σας αγγιζουν αυτα
Ο Χορταρέας είσαι μάν?καμω προβλεψη....θα συνεχισεις τα σαλιαρισματα απο το νετ γα λιγο καιρο ακομα γιατι ΔΕΝ προειται να πας Κολομβια,η κιουσπα θα σου φαει οσα μπορει και μετα θα μπεις να πεις οτι χωρισες![]()
Τι ειναι το "κιουσπα"?καμω προβλεψη....θα συνεχισεις τα σαλιαρισματα απο το νετ γα λιγο καιρο ακομα γιατι ΔΕΝ προειται να πας Κολομβια,η κιουσπα θα σου φαει οσα μπορει και μετα θα μπεις να πεις οτι χωρισες![]()