troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.080
- Πόντοι
- 5.506
ΝΑΙΕίστε άπαντες κάφροι
Θα κλειδώσω το νήμα, μουνοπανάδες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
βγαινεις απο την μπουζου τοτε?Τέλος Ιανουαριου![]()
ΝΑΙΕίστε άπαντες κάφροι
βγαινεις απο την μπουζου τοτε?Τέλος Ιανουαριου![]()
Το νήμα είναι η μπουζουΝΑΙ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
βγαινεις απο την μπουζου τοτε?
εισαι φιλοσοφας....το πιστευω και εγω αυτοΤο νήμα είναι η μπουζου
Κάτσε να ακούσεις τι θα λέει ο Μπιρλας όταν δεν θα δινει τα λεφτάεισαι φιλοσοφας....το πιστευω και εγω αυτο
Για πες για ματς χθεςαφου αρχισε να γραφει ο μανιμαλ κανονικα λεξεις ,προτασεις ,παραγραφους....τι περιμενες?
Βρε αντε γαμησου και εσυ τραγοπαπαΕίστε άπαντες κάφροι
πες του βγαλει τα κορδονια οταν παμε να τον βρουμεΚάτσε να ακούσεις τι θα λέει ο Μπιρλας όταν δεν θα δινει τα λεφτά
Αν ερθεις με τον τρουμπακη δεν θα παρεις ΜΙΑ...ξηγημενα πραγματαΦιλαράκο μου !!!!
Ευτυχώς τα έχεις εσύ ..
Εγώ τα έχασα στους πουστηδες τους μπλε
Περνάω να τα πάρω
γιατι?Αν ερθεις με τον τρουμπακη δεν θα παρεις ΜΙΑ...ξηγημενα πραγματα
γιατι εσυ τα παιρνεις απο τον τραγογιατι?
οχι...δεν δινει μια...ολα στα χαρτια ειναιγιατι εσυ τα παιρνεις απο τον τραγο
εχεις να λαμβανεις και ακινητο στη Σαντορινη...μην εισαι μουνης πλεονεκτηςοχι...δεν δινει μια...ολα στα χαρτια ειναι
αυτο ειναι απο τον παππου...αλλα θα τα φαει στης κιτρινες ο γαμιοληςεχεις να λαμβανεις και ακινητο στη Σαντορινη...μην εισαι μουνης πλεονεκτης
παντου εχεις απλωσει καριολη...χταποδι...με δεκα χερια μαζευεις...νου σου μακρια απο νιπληαυτο ειναι απο τον παππου...αλλα θα τα φαει στης κιτρινες ο γαμιολης
οχι τον αδερφο ρε μπρο θα γινουμε μπιλιες
Δες τον τι μπούστης είναι, εγώ μια ευχούλα ήθελα να δώκωΈλα τσακο γαμιολα
εχεις τοπογραφικο ή κτηματολόγιο να ρίξω μια ματιά ;εχεις να λαμβανεις και ακινητο στη Σαντορινη...μην εισαι μουνης πλεονεκτης
μην εισαι τετοιος...ειχανε βαλει βαρια βουτυρα στης πιτσες και ειχε νευραΔες τον τι μπούστης είναι, εγώ μια ευχούλα ήθελα να δώκω
Ανακαλώ και απολογούμαι φίλοι και αδερφοί εν Χριστώ @troubakhs @ΑΝΤΖΕΛΟμην εισαι τετοιος...ειχανε βαλει βαρια βουτυρα στης πιτσες και ειχε νευρα![]()
και μεσα στον κρατηρα να ειναι θα το τσιμπησειςεχεις τοπογραφικο ή κτηματολόγιο να ρίξω μια ματιά ;![]()
καιει το οικοπεδάκι , καιεικαι μεσα στον κρατηρα να ειναι θα το τσιμπησεις
λαου λαου και ευγενικα πηγαινε ρε...θα σε βοηθησω να το φαςεχεις τοπογραφικο ή κτηματολόγιο να ρίξω μια ματιά ;![]()